Accesul în viitorul centru comercial Corall Braşov a costat două milioane de euro

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 1 octombrie 2012

Compania Braşov Estate SRL, firma prin care firma "cora România" realizează complexul comercial din Braşov, a investit deja două milioane de euro, fără TVA, în amenajarea accesului la centrul comercial care ar urma să fie finalizat, potrivit declaraţiilor recente ale reprezentanţilor companiei, în doi ani. Suma figurează pe site-ul companiei VP Holding, care asigură managementul de proiect, societate care se va ocupa şi de realizarea Planului Urbanistic Zonal "Construire ansamblu multifuncţional: centru comercial hipermarket 2S+P+1E, galerii comerciale 2S+P+1E, imobile birouri 2S+P+4E, imobile locuinţe colective 2S+P+3E, hotel 2S+P+14E". Mai exact, pe lângă Centrul Comercial Corall, ansamblul va mai cuprinde imobile cu trei etaje pentru rezidenţă şi cu patru etaje pentru birouri şi un hotel cu 14 etaje.

"cora România" a cumpărat terenul respectiv în 2010 cu 13 milioane de euro în urma unei licitaţii organizate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov. Anul trecut, reprezentanţii companiei au prezentat şi Primăriei Braşov planurile pe care le aveau în zona Centrului Civic al Braşovului. Potrivit primarului Braşovului, George Scripcaru, 70% din terenul de patru hectare este atribuit hipermarketului, procentul fiind destul de mare pentru zona în care va fi amplasat. În subteran, pe două niveluri, vor fi amenajate 1.264 de locuri de parcare, iar o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi va fi zonă verde.

Directorul general al reţelei de hipermarketuri Cora România, Philippe Lejeune, a declarat în luna martie a anului trecut că investiţiile în centrul comercial pe care compania îl va construi la Braşov se vor ridica la 60 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb