Accor anunţă deschiderea Mercure Chişinău Center Jazz

F.D.
Companii / 21 martie

Accor anunţă deschiderea Mercure Chişinău Center Jazz

Accor anunţă deschiderea Mercure Chişinău Center Jazz în Moldova. Hotelul are 74 de camere bine amenajate, un centru de fitness cu saună şi un restaurant à la carte, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Deschiderea Mercure Chişinău Center Jazz marchează un pas important în expansiunea Accor în Moldova şi subliniază ambiţia noastră de a face vizibilă această regiune unui număr mare de călători din întreaga lume. Colaborarea noastră cu Coriap S.R.L., un dezvoltator local de prestigiu, a fost esenţială pentru a ne asigura că Mercure Chişinău Center Jazz reflectă ceea ce acest oraş vibrant are de oferit şi că le oferim oaspeţilor noştri un mix echilibrat de confort şi experienţe locale", a declarat Frank Reul, VP - Development Accor Premium, Midscale & Economy "Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece".

"Ambiţia noastră este să arătăm lumii bogatul patrimoniu cultural al oraşului nostru. Accor vine cu expertiza şi amploarea canalelor internaţionale de distribuţie şi de loialitate, oferind acestui nou hotel vizibilitatea pe care o merită şi spunând totodată povestea captivantă a destinaţiei noastre. Suntem încrezători în viitorul acestui parteneriat promiţător şi aşteptăm cu nerăbdare să le urăm bun venit oaspeţilor noştri această proprietate remarcabilă." a declarat Chiorescu Virginia, director general al hotelului, reprezentant al Coriap SRL.

Mercure Chişinău Center Jazz este situat convenabil pe strada Vlaicu Pircalab, la distanţă de mers pe jos de numeroase restaurante locale şi repere emblematice, inclusiv muzee, centre culturale, precum şi universităţi şi instituţii publice. De asemenea, proprietatea este uşor accesibilă de la Aeroportul Internaţional Chişinău şi de la gara oraşului.

Mercure Chişinău Center Jazz dispune de săli de conferinţe versatile pentru a găzdui atât evenimente de afaceri, cât şi evenimente private. De asemenea, include un centru de afaceri dedicat şi facilităţi de parcare exterioară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb