Acţiunile Broker Cluj îşi reiau tranzacţionarea la BVB

F.A.
Piaţa de Capital / 16 aprilie 2009

Bursa de Valori Bucureşti va relua azi tranzacţionarea acţiunilor casei de brokeraj Broker Cluj, suspendate în ultimele două sesiuni de tranzacţionare, ca urmare a sancţionării Broker Cluj de către Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare.

Comisia Naţionala a Valorilor Mobiliare a amendat cu 724.000 lei casa de brokeraj Broker Cluj şi a intezis desfăşurarea de activităţi pe piaţa de capital pentru doi foşti membri ai conducerii societăţii, Petru Prunea şi şi Adrian Ceucă, potrivit unei ordonanţe a CNVM publicată pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Prin separarea regimului dictat pentru actiunea BRK fata de regimul dictat pentru emitentul Ssif Broker Cluj si prin tergiversarea avizarii noilor conducatori interimari propusi de CA al Ssif Broker, se dovedeste ca CNVM urmareste de fapt distrugerea Ssif Broker. Cum adica marfa e buna dar sa fie vinduta de altii, nu de proprietar.

    Stimati actionari si investitori ai BRK si Ssif Broker, va rog, in nume personal sa nu tranzactionati BRK prin alti intermediari. Cum adica saua-i buna dar nu ne trebuie calul ei ! Prin abtinerea de a tranzactiona BRK, investitorii pot determina CNVM sa revina la corectitudine si sa avizeze noua conducere interimara a BRK. De ce le trebuie timp, ca sa caute motive de tergiversare, timp in care clientii sunt nevoiti sa plece la alti intermediari. Toti cei propusi pentru avizare, au mai fost odata avizati tot de CNVM, ca brokeri ! Toti provin din piata de capital. CNVM si-a dus la capat vendeta si l-a mazilit pe fostul conducator. De ce nu e satisfacuta ? Pina unde vrea sa duca aceasta vendeta ? De ce-i trebuie CNVM saptamani ca sa repare ce-a stricat, sa ridice suspendarea Ssif Broker, atita timp cit suspendarea a facut-o in citeva secunde ??. O Parlament al Romaniei, O subcomisie pentru Piata de Capital a Parlamentului, de ce tii pe linga tine astfel de creaturi cu apucaturi de monstri, nu cu chipuri umane ??. De ce nu interveniti acum, la moment, de ce-i lasati pe cei din parohia voastra sa-si faca numarul dupa bunul plac ? Pentru Dumneavoastra nu exista situatii de urgenta in care sa interveniti si sa dati termene dupa cum o cre situatia ??  

    1. Mosule, azi a aparut anuntul ca s-a schimbat din nou dir. adj. asa ca CNVM nu avea ce sa avizeze.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb