ACUZAŢII DE PROXENETISM Percheziţii la două hoteluri de lux şi la Sile Cămătaru

V.B.
Miscellanea / 7 noiembrie 2014

Actualizare 10:27 Howard Johnson nu ştie despre anchetă şi este dispus să sprijine autorităţile

Hotelul Howard Johnson din Capitală nu are cunoştinţă de ancheta în care Sile Cămătaru este acuzat de proxenetism, compania fiind gata să sprijine orice demers al autorităţilor în acest sens, au declarat, pentru ziarul BURSA, reprezentanţi ai hotelului, dezminţind astfel informaţiile apărute în presă.

Oficialii firmei au afirmat: "Conducerea hotelului Howard Johson nu are, în acest moment, cunoştinţă în mod oficial de aceste demersuri şi cercetări în legătură cu hotelul nostru. Dacă acestea vor fi demarate, vom sprijini orice demers al autorităţilor în acest sens"

Anterior, presa scrisese că reţeaua de proxeneţi anchetată de procurori ar fi plasat prostituate în două hoteluri din Bucureşti, unul dintre ele fiind Howard Johnson.

---

Actualizare 09:02 Sile Cămătaru a fost ridicat şi i s-a făcut rău

Interlopului Sile Cămătaru i s-a făcut rău, în urmă cu puţin timp, când a fost ridicat de poliţiştii bucureşteni, în dosarul de proxenetism, fiind suspectat că, împreună cu circa 50 de complici, ar fi plasat prostituatele în hoteluri de lux şi cazinouri din Capitală, conform surselor din presă.

Se pare că grupul anchetat era implicat şi în cămătărie în cazinouri.

---

Actualizare 08:25 IGPR: Vor fi puse în aplicare 120 de mandate de aducere

Vor fi puse în aplicare 120 de mandate de aducere, a anunţat, în urmă cu puţin timp, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), precizând că peste 300 de poliţişti efectuează 24 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de proxenetism.

"Activităţile sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi vizează probarea eventualei activităţii infracţionale a membrilor unui grup specializat în comiterea infracţiunii de proxenetism, angajaţi ai cazinourilor şi ai unor saloane de masaj din Bucureşti, având ca preocupări şi darea de bani cu dobândă, fără a fi persoane autorizate în acest sens", informează comunicatul IGPR.

Astfel, suspecţii ar fi racolat clienţi, în special străini, prezentându-le mai multe femei dispuse să se prostitueze "în zona cazinourilor şi a hotelurilor de lux, în scopul atragerii jucătorilor împătimiţi".

La acţiune, participă şi poliţişti din Direcţia de Combatere a Crimei Organizate, Direcţia Transporturi, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti şi Inspectoratele de Poliţie ale judeţelor Argeş, Ilfov, Călăraşi, Dâmboviţa, Prahova, Sibiu, Timiş, Olt, Giurgiu. Investigaţia beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale (IGPR), SRI şi DIPI.

---

Poliţiştii şi procurorii percheziţionează, în această dimineaţă, mai multe locuri din Capitală, printre care două hoteluri de lux şi locuinţa interlopului Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, într-un dosar de proxenetism, scriu surse din presă.

Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre o reţea care plasa în jur de 40 de prostituate în hoteluri de lux şi cazinouri din Bucureşti. Poliţiştii îi vizează, în principal, pe unii dintre "locotenenţii" lui Sile Cămătaru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb