"AdePlast" a crescut cu 30%, în 2012

C.I.
Ziarul BURSA #Companii / 25 ianuarie 2013

"AdePlast" a crescut cu 30%, în 2012

Compania AdePlast a înregistrat o cifră de afaceri de 185 milioane de lei în 2012, în creştere cu 30 de procente faţă de 2011, raportând un profit de aproximativ 14 milioane de lei.

Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast, a declarat: "Am depăşit cu 5 procente ţinta de creştere pe care ne-am propus-o la începutul anului trecut. După ce am crescut doi ani consecutiv cu 12 procente, iată că investiţiile realizate în ultimul an încep să-şi spună cuvântul. Privim anul 2013 cu realism şi cu foarte multă seriozitate, având în vedere că trebuie să finalizăm noi capacităţi de producţie în centrele noas­tre industriale de la Oradea, Ploieşti şi Roman şi să le punem la treabă".

În luna martie, AdePlast va începe producţia de mortare la Roman, iar din aprilie va porni linia de polistiren. Tot în aceeaşi perioadă va demara producţia şi în secţia de polis­tiren de la Oradea. "În ceea ce priveşte platforma industrială de la Ploieşti, am finalizat upgrade-ul cu secţia de vopsea de 2000 mp, urmând ca, în funcţie de evoluţia pieţei, să montăm în trei luni şi liniile de producţie", precizează Marcel Bărbuţ.

"Dacă anul 2012 a fost unul al extinderii noastre pe verticală, având în vedere toată această dezvoltare industrială, 2013 va fi un an al expansiunii pe orizontală, în care toate aceste centre vor livra produse în pieţele de proximitate", menţionează Marcel Bărbuţ.

AdePlast produce adezivi şi mortare uscate, având două facilităţi de producţie dezvoltate la nivel naţional, o fabrică la Ploieşti şi una la Oradea. Capacitatea totală de producţie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual. Producţia de vopsea, tencuieli decorative şi de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone. Unitatea de producţie de vopseluri şi tencuieli decorative a fost inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea. Începând cu anul 2011, AdePlast a pus în funcţiune o fabrică de polisitern expandat la Ploieşti, cu o capacitate de producţie de 700.000 metri cubi pe an, iar în 2012 au fost achiziţionate utilajele pentru dotarea unor noi facilităţi de producţie de polistiren la Ploieşti şi Oradea, capacitatea crescând la 1.100.000 metri cubi anual.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb