Adrian Allot a fost numit director al Aviva Pensii Private

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 6 iunie 2007

Adrian Allot a fost numit, ieri, director general al societăţii Aviva Pensii Private (pilonul II), care va fi lansată în curând pe piaţa pensiilor private din România, după ce a ocupat funcţia de director general adjunct al Aviva Asigurări de Viaţă, a anunţat marţi compania de asigurări.

"După ce a lucrat mai bine de patru ani în cadrul acestei companii, timp în care a fost şi director financiar şi de director general adjunct (din vara anului trecut), Adrian Allot a fost numit director general al societăţii de pensii private" a spus Shah Rouf, director general Aviva Asigurări de Viaţă. Adrian Allot are peste 15 ani de experienţă în acest domeniu, lucrând de-a lungul timpului în companii din Noua Zeelandă, Australia, Filipine şi România. "Noul director general al Aviva Pansii private este una din personalităţile reprezentative ale industriei asigurărilor din România, iar experienţa şi expertiza sa ne vor ajuta foarte mult în setarea noii societăţi de pensii. Sunt sigur că se va implica foarte mult în poziţionarea cât mai bună a companiei Aviva în topul pieţei pensiilor private", a declarat Shah Rouf.

"Sunt sigur ca evoluţiile actuale în aceasta zonă, vor determina creşterea gradului de interes al românilor pentru produsele de economisire pe termen mediu şi lung, care va influenţa pozitiv segmentul de pensii şi asigurări de viaţă al pieţei din România" a mai adăugat Directorul General Aviva Asigurări de Viaţă. În noua companie de pensii private Aviva va investi peste 100 de milioane de euro propunându-şi să ofere românilor posibilitatea de a avea un venit financiar sigur în anii de pensie, contribuind cu sume accesibile la un plan de pensii private . Pentru a face acest lucru cât mai bine Aviva Pensii Private pune "la bătaie" peste 20.000 de agenţi de marketing care-i vor ajuta pe români să obtină informaţii cât mai complete despre produsele de pensii. În România, Aviva are peste 430.000 de clienţi, fiind prezentă în 19 oraşe.Grupul Aviva este este lider pe piaţă pensiilor şi asigurărilor de viaţă din Europa, compania ocupând poziţii de top pe majoritatea pieţelor în care operează. Recent, fondul de pensii administrat de Aviva Polonia a fost desemnat cel mai performant din Europa Centrală şi de Est. Grupul are 535 miliarde euro active în administrare, care reprezintă banii celor peste 40 de milioane de clienţi din toată lumea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb