ADRIAN NĂSTASE: "Sunt surprins că PSD renunţă la Corina Creţu"

A.T.
Politică / 20 ianuarie 2019

Adrian Năstase

Adrian Năstase

Fostul lider PSD şi premier, Adrian Năstase, se declară "oarecum surprins că PSD-ul a renunţat atât de uşor la Corina Creţu", care a decis să candideze la europarlamentare din partea partidului lui Victor Ponta, Pro România.

"Eu sunt oarecum surprins că PSD-ul a renunţat atât de uşor la Corina Creţu! O ştiu din 1990, ea a avut o traiectorie care a fost legată de PSD în cea mai mare măsură. Am impresia că au fost mai curând chestiuni de ordin personal şi de proastă gestiune a comunicării. În opinia mea, venirea Corinei Creţu la partidul lui Victor Ponta, este un aspect negativ pentru PSD, este o pierdere pe mi-e greu să o cuantific", a declarat Năstase pentru pnews.ro, potrivit News.ro.

El a apreciat că aceasta "are şi notorietate, are şi favorabilitate, are şi relaţii foarte multe".

Comisarul european Corina Creţu şi-a anunţat oficial, joi, candidatura din partea Pro România, partidul condus de Victor Ponta, la alegerile europarlamentare, ea precizând că rămâne social-democrată.

"Candidez pentru alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România, care are un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni competenţi şi profesionişti. Am fost şi rămân o social-democrată europeană convinsă şi cred că singura şansă de dezvoltare a României este în interiorul unei Uniuni Europene puternice şi echitabile, unde ne trebuie aliaţi şi prieteni şi cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toţi", a declarat Corina Creţu, la Cluj-Napoca.

Ea a precizat că, în ultimii ani, PSD a minimizat cât a putut munca şi eforturile Comisiei Europene, ale celor care au ajutat România din afară, lansând "atacuri şi jigniri personale".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Taci mai PUSCARIASULE!!!!

    1. Totusi domnul Năstase a fost condamnat la pușcărie de ce vorbește acuma. Eu am lucrat la interne și nu am primit pensie pe vremea lui. Totusi din cauza asta nu cred ca a fost bun desi am votat PSD decât.

      Cred ca ar fi timpul ca dupa 12 ani de europarlamentar ar trebui sa vina in tara pe salariul din Romania si sa-i invete si pe guvernanti cum sa acceseze mai repede si cat mai multe fonduri europene

      Va veni,dar nu in psd! Puscäriasul nastase trebuie sa inteleagä urmatorul lucru: CORINA CRETU A RENUNTAT LA MAFIA PSD! Nu invers! Vreti ca sä trimitä psd analfabeti in parlamentul european ca sä ne facä de râs tara?

      Este adevarat ca toti, cei care ati "lucrat la interne", va exprimati atat de coerent opiniile?

      Da, asa ar deveni (poate) credibila; si-ar putea dovedi competenta. Mr. Collin ar putea-o ajuta si "in interior".

    Oamenii cinstiti nu au ce cäuta in clanul mafiot psd! Dragnea este groparul psd-ului! Peste 2ani,aceastä organizatie de tip mafiot,va dispärea!

    1. CE ciudat! Cat timp sunt in PSD is catalogati drept mafioti, mincinosi, hoti, incompetenti, plagiatori si brusc, dupa ce trec in alte partide, devin cinstiti si profesionisti. Nu mai sunt "ciuma rosie"? Ce manipulari gretoase!

      amintiti-va de primarul din judetul alba, campion la accesare de fonduri europene. rasplata: l-au dat afara din partid.

      Cei care ramân alaturi de PENALUL dragnea sunt la fel ca el!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb