ADVERSAR FEROCE PENTRU BĂSESCU Candidatul PSD la preşedinţie: Dotat şi cu dinţii tari

CĂTĂLIN DEACU
Ziarul BURSA #Politică / 3 martie 2009

Liderii PSD consideră că, pentru a-l învinge pe actualul preşedinte Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din acest an, cel mai potrivit candidat social -democrat ar trebui să fie "potent" şi cu "dinţii tari".

"PSD trebuie să desemneze candidatul cel mai bine dotat care să-l bată pe preşedintele Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale", este de părere preşedintele social-democrat, Mircea Geoană.

La rândul său, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a apreciat că formaţiunea sa are nevoie de un candidat cu "dinţi" pentru a-l detrona pe actualul şef al statului, de la Cotroceni.

Şi preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, consideră că PSD trebuie să găsească un candidat "cu dinţii tari" pentru alegerile prezidenţiale.

Potrivit liderului PSD, Mircea Geoană, ce deţine şi funcţia de preşedinte al Senatului, în ţara noastră este necesară o schimbare, la finele unui ciclu de cinci ani de mandat prezidenţial.

"Alegătorii sunt cei care pot să evalueze dacă promisiunile actualului şef al statului s-a îndeplinit sau nu", a spus Geoană, care a adăugat că aşteaptă cu nerăbdare viitorul Congres al formaţiunii sale, în care, va fi desemnat "candidatul cel mai bine dotat pentru a-l înfrânge pe Băsescu".

Adrian Năstase consideră că viitorul contracandidat al lui Băsescu va trebui să fie o persoană credibilă, "cu un mesaj alternativ, diferit" faţă de cel al actualui şef al statului.

"În condiţiile în care acum Traian Băsescu ţine foarte aproape de el echipa PSD este foarte greu să vii cu un mesaj alternativ, critic, dur, în continuarea mesajului nostru din ultimii patru ani", a afirmat Năstase, citat de Agerpres, care a apreciat că dacă formaţiunea sa va aborda campania pentru Cotroceni "cu o variantă foarte liniştită, moale, o variantă fără dinţi" va avea şanse mici de reuşită.

Interesantă este şi viziunea lui Marian Vanghelie asupra adversarului Băsescu: "Trebuie unul cu dinţii mai tari. Nu ştiu cine este, îl găsim, îl verificăm. Găsim o formulă - ca la şerpi, exact şi la candidatul nostru. Ne trebuie unul cu dinţii foarte tari, în momentul în care îi prinde căpăţâna celui care trebuie să i-o sfarme".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb