ADVERTORIAL Află cum poţi avea un ten spectaculos cu produsele româneşti de lux INFINITUM şi INFINITUM by Romaniţa Iovan

Media-Advertising / 9 mai 2022

Află cum poţi avea un ten spectaculos cu produsele româneşti de lux INFINITUM şi INFINITUM by Romaniţa Iovan

Activitatea companiei Aviva Cosmetics este aceea de cercetare-dezvoltare şi producţie în domeniul produselor cosmetice, în special a cosmeticelor anti-ageing. Povestea INIFINITUM a început din pasiunea a două femei dedicate, cu ani de experientă în diverse arii de expertiză. Ele s-au concentrat pe zona de cercetare şi dezvoltare ale produselor cosmetice, care aduc beneficii reale în viaţa consumatorilor.

După patru ani de cercetare de la înfiinţarea companiei, în anul 2019 a fost lansată gama de produse- INFINITUM, care defineşte clar legătura dintre identitatea şi viziunea companiei: toate femeile doresc să fie Infinit de tinere şi frumoase, iar produsele noastre le susţin în acest scop prin rezultatele studiilor de eficacitate ale produselor.

Crema Gold Anti-Ageing Elixir INFINITUM -include în compozitia sa microcapsule cu aur pur de 22k, care activează metabolismul celular, precum şi procesele de regenerare, netezeşte microrelieful cutanat şi stimuleaza microcirculaţia sangvină. Crema are factor de procteţie SPF 15.

Apa revigorantă Golden Elixir Restructuring&Firming Water INFINITUM este recomandată pentru tenurile sensibile, reîmprospatează şi tonifică tenul. Produsul poate fi utilizat în ritualul obişnuit de îngrijire, dar şi pe parcursul întregii zile la muncă, sau în calătorii.Formularea conţine apa naturală de izvor Aur'a, pură, alcalină, cu conţinut natural de coloizi de aur şi argint, cu minerale perfect echilibrate, încorporând de asemenea o combinaţie de ingrediente active, precum Aur coloidal, Acid Hialuronic cu masa moleculară mică şi medie şi Microcapsulele cu aur de 22k, fiind recomandată pentru îngrijirea tegumentului sensibil şi uscat.

Gama mai este completată de Cellular Regenerating Cream, Anti-Ageing Cleansing Emulsion şi fiolele Deep Wrinkles Anti-Ageing Serum.

Scopul nostru principal este să oferim consumatorilor nostri produse inovatoare, cu elemente preţioase, cosmetice anti-aging cu o hidratare intensă, pentru toate tipurile de ten, obţinute prin cele mai noi tehnologii şi ingrediente, cu o identitate vizuală modernă.

Află cum poţi avea un ten spectaculos cu produsele româneşti de lux INFINITUM şi INFINITUM by Romaniţa Iovan

Proiectul nostru a luat naştere din dorinţa de a crea formulări cosmetice cu adevărat speciale, care să reprezinte imaginea unei femei puternice, frumoase, nobile şi distinse.

Anul trecut, Aviva Cosmetics a lansat în parteneriat cu Romaniţa Iovan gama de produse cosmetice INFINITUM by ROMANIŢA IOVAN. Din portofoliul de produse fac parte: Silk Elixir Anti-Aging Cream, Silk Elixir Eye Contour Cream, Antioxidant Renew Serum Capsules şi Rejuvenating Look Eye Serum Capsules. Produsele sunt destinate tenului matur şi au ca principale ingredient active: mătase, mătase hidrolizată, peptide biomimetice şi alte ingrediente inovatoare.

Rezultatul în urma utilizării acestor produse complementare este un efect "Second Skin", o piele fină şi catifelată, luminoasă şi vizibil mai fermă.

Află cum poţi avea un ten spectaculos cu produsele româneşti de lux INFINITUM şi INFINITUM by Romaniţa Iovan

Produsele sunt testate dermatologic si sunt disponibile pe site-urile: infinitumcosmetics.ro şi romanitaiovan.ro.

Află cum poţi avea un ten spectaculos cu produsele româneşti de lux INFINITUM şi INFINITUM by Romaniţa Iovan

Infinitum este un brand de îngrijire şi de înfrumuseţare, care răspunde nevoii fiecărei femei elegante şi rafinate, de a-şi îngriji şi răsfăţa pielea pentru a-şi prelungi tinereţea către infinit.

Detalii pe site-rile: www.infinitumcosmetics.ro şi www.romanitaiovan.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb