ADVERTORIAL Află de pe site-ul Imprumutacum.ro ce este un credit de nevoi personale

Media-Advertising / 2 martie 2018

Află de pe site-ul Imprumutacum.ro ce este un credit de nevoi personale

În ultima vreme nevoile financiare familiale au crescut, odată cu naşterea micuţei tale, aşa că ai început să te interesezi de unde poţi face rost de împrumuturi urgente online 1000 lei, cu care să îţi acoperi anumite datorii. Căutând pe net ai dat peste creditul de nevoie personale, dar nu ştii exact cum se defineşte el şi prin ce se caracterizează.

Ei bine, www.imprumutacum.ro îţi vine în ajutor. Astfel, în secţiunea "Credit de nevoi personale" afli toate informaţiile utile despre acest tip de împrumut. Parte din acestea vor fi prezentate în continuare.

1. Creditul de nevoi personale este o variantă foarte populară de împrumut bancar, fiind una dintre cele mai des folosite în întreaga lume. Acesta a intrat pe piaţa din România imediat după ce Banca Naţională a României a interzis acordarea creditelor doar cu buletinul, ca o modalitate legală de împrumut rapid pentru publicul larg.

2. Această variantă de credit este acordată în prezent atât de Instituţii Financiare Nebancare, cât şi de băncile clasice, însă IFN-urile vin cu anumite avantaje:

a. Au condiţii de aplicare a împrumutului ceva mai simple în comparaţie cu băncile, având ca principal scop acela de a acorda de urgenţă o sumă de bani unei persoane care se găseşte în situaţia de incapacitate de plată a anumitor obligaţii;

b. Pot acorda credite chiar şi persoanelor care au fost refuzate în prealabil de către o bancă clasică, din cauza unor împrumuturi în derulare;

c. Totodată, pentru obţinerea de împrumuturi prin IFN-uri pot aplica şi persoane care dintr-un motiv sau altul se găsesc pe lista restanţierilor sau a celor rău-platnici.

3. În vreme ce valoare totală a creditului va varia în funcţie de individ şi de nevoile acestuia, în general ea este încadrată între 2000 şi 4000 lei. Dacă în trecut suma era plafonată între 3 şi 5 salarii medii pe economie, această regulă nu se mai aplică şi în ziua de astăzi.

4. Durata de returnare poate varia de la o instituţie la alta. Dacă în cazul băncilor aceasta porneşte de la 5 luni şi se duce până în 6 ani, în cazul IFN-urilor nu ai o perioadă minimă, creditul putând fi rambursat chiar şi a doua zi, în vreme ce perioada maximă în general nu depăşeşte 12 luni.

5. În ceea ce priveşte condiţiile de acordare, cu toate că şi ele vor diferi în funcţie de instituţii, în general trebuie să fii cetăţean român cu vârsta minimă de 18 ani şi cea maximă de 75, să ai o copie după un act de identitate şi o dovadă scrisă a unui venit constant lunar, cum ar fi extras de cont, contract de închiriere, drepturi de autor, fluturaş de salariu sau talon de pensie.

Desigur că vei putea găsi mult mai multe informaţii direct pe site-ul www.imprumutacum.ro, dar punctele prezentate ceva mai sus sunt cele mai importante. Aşadar, oricând ai nevoie de un împrumut de nevoi personale, nu ezita să vizitezi www.imprumutacum.ro, pentru a ştii exact către ce instituţie de creditare să te axezi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb