ADVERTORIAL Alfemo aniversează 2 ani de activitate în România! Profită de reduceri de până la 40% de Black Friday şi poţi câştiga un voucher de 5000 RON!

Media-Advertising / 20 noiembrie 2020

Alfemo aniversează 2 ani de activitate în România! Profită de reduceri de până la 40% de Black Friday şi poţi câştiga un voucher de 5000 RON!

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilă din lume sărbătoreşte 2 ani de activitate în România. Te invităm să descoperi colecţiile de mobilier pentru căminul tăuşi să beneficiezi de reduceri substanţiale. În plus, poţi participa la un concurs în care poţi fi câştigătorul unui voucher de 5000 de lei. Pentru fiecare achiziţie efectuată de minim 1.000 lei până la data de 30.11.2020, vei primi automat o şansă de câştig. Intră pe www.alfemo.ro şi beneficiază de reduceri de Black Friday de până la 40%!

Alege să creezi la tine acasă o atmosferă aparte, numai de tine visată prin colecţiile şi seturile de mobilierspecial gândite pentru fiecare încăpere a casei tale. Dacă nu ai făcut deja cunoştinţă cu gama de mobilier concepută de Alfemo, ne face deosebită plăcere săîţi prezentăm oferta noastră pentru tine şi familia ta.

Alfemo România - mobilă de calitate pentru casa ta

Alfemo s-a impus rapid în aceşti doi ani pe piaţa din România prin piese de mobilier de calitate, ce îmbină armonios eleganţa şi funcţionalitatea. Mobila noastră este gândită să ofere o atmosferă unicăşi să te inspire să alegi un stil personal şi proaspăt pentru casa ta. Piesele Alfemo se deosebesc prin design-ul moderndar şi prin funcţionalitatea desăvârşită. Poţi alege modele atractive din următoarele categorii, pe care le poţi descoperi pe site-ul nostru:

Mobilier dormitor, living sau dining

Colţare şi canapele

Fotolii

Saltele de calitate

Covoare şi obiecte Home & Deco

Mobilă special concepută pentru copii şi bebeluşi

Vei întâlni piese deosebite, ce sigur vor face parte din decorul casei tale. Alege din colecţiile noastre de mobilă, seturi armonioase, ce îţi oferă o plăcută varietate de stiluri. Poţi opta pentru mobilăcu forme unduitoare ce conferă o atmosferă de conac englezesc. Sau poate preferi un mobilier mai minimalist, ce aduce o notă de prospeţime şi modernitate decorului. Rafinamentul şi confortul vor fi aspecte trainice şi naturale pentru tine şi familia ta.

Nu i-am uitat pe cei mai jucăuşi membri ai familiei, copiii. Descoperă mobila pentru copii şi bebeluşi de la Alfemo. Creează-le micuţilor spaţiul ideal pentru a se juca, a învăţa şi a a avea un somn odihnitor. Piesele de mobilier prezintă un design haios, dar şi funcţional, adaptat vârstei lor. Astfel mobila le va servi celor mici pentru toate activităţile lor cotidiene, pentru a-şi stimula imaginaţia şi pentru a visa frumos.

Pentru fiecare încăpere vei putea alege mobilă lucrată cu mare atenţie la detalii, ce prezintă stiluri şi forme diferite, care încearcă să te încânte. Câteva exemple sunt: patul matrimonial încăpător şi comod pentru dormitor, diversele modele de canapele şi colţare pentru livingul tău. Vei putea alege dintr-o gamă variata de forme şi mărimi, culori sau ţesături, astfel încât le vei putea adapta spaţiului personal. În acest fel, casa ta va reflecta stilul şi preferinţele tale şi vei putea spune cu plăcere că nicaieri nu este mai bine ca acasă.

Alfemo pune preţ pe calitatea şi funcţionalitatea produselor sale. Bucură-te acum de mobilă premium la preţuri reduse!

Alfemo aniversează 2 ani de activitate în România! Profită de reduceri de până la 40% de Black Friday şi poţi câştiga un voucher de 5000 RON!

Fiecare piesăde mobilier oferită clienţilor noştri reprezintă o materializare a principiului ce stă la baza crezului nostru - oferirea calităţii. Calitatea înseamnăun lucru bine facut, trainic, ce oferăîn ansamblul sau ceea ce tu doreşti să regăseşti la tine acasă. Mobila noastra îmbină strâns funcţionalitatea cu design-ul, oferind un stil unitar, cu o fină tentă luxoasă, ce va fi pe placul chiar şi a celor mai exigente gusturi.

Toate materialele ce intrăîn componenţa unei piese de mobilier Alfemo sunt atent selectate şi gândinte în asa fel încât să ofere funcţionalitate, siguranţăşi o estetica atrăgătoare. Aceste aspecte fac diferenţa între o mobilă deosebităşi una obişnuită. Detaliile pot face diferenţa, iar la noi poţi descoperi caracteristici interesante şi cochete cum ar fi:

Mânere din piele

Lemn din diferite esenţe

Feronerie Hetic

Suprafeţe fine la atingere şi canturi rotunjite

LED-uri încorporate

Sistem silenţios de închidere a uşilor şi sertarelor

Descoperă toate aceste detalii şi multe altele în magazinul online, unde poţi face un tur virtual 3D, sau vizitează magazinele noastre din ţară.

Fiecare piesă este oferită cu garanţia rezistenţei şi a siguranţei. Mobila noastră este tratată cu substanţă ignifugăiar sistemele de prindere şi de stabilizare oferă echilibru şi rezistenţă, contribuind la eliminarea posibilelor accidentări. Spaţiile de depozitare cum sunt rafturile sau sertarele sunt generoase şi gândite să ofere un acces uşor şi rapid. Garanţia constăîn 2 ani de service gratuit şi 10 ani pentru piesele de schimb. Te asigurăm că mobila poate rezista până la 10 cicluri de montare-demontare, fiind uşor de asamblat datorită accesoriilor şi schiţelor 3D incluse la achiziţie.

Bucură-te de rafinamentul unor piese de mobilier de calitate la preţuri speciale, oferite la aniversarea Alfemo!

Articol redactat de agenţia de content marketing Omniflux.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb