ADVERTORIAL Anunţ de recrutare: Membri în Consiliul de Administraţie şi Director General pentru Compania Naţională "Poşta Română" SA

Ziarul BURSA #Companii / 27 aprilie 2015

Compania Naţională Poşta Română S.A. doreşte menţinerea în parametrii de profitabilitate şi construirea unui statut operaţional şi financiar optim, în paralel cu protejarea rolului social şi a poziţiei câştigate prin prezenţa sa istorică pe piaţa românească de profil.

Pentru a se asigura că procesul de redresare continuă cu consecvenţă, Poşta Română intenţionează să identifice şi să selecteze pentru poziţiile de membri ai Consiliului de Administraţie şi Director General profesionişti talentaţi, cu un istoric profesional de succes, care să îi ofere companiei viziunea necesară redresării economice şi să sprijine acţionarii în menţinerea companiei pe o poziţie puternică pe piaţă.

Aceşti profesionişti vor fi consideraţi având în vedere o structură optimă şi complementară de expertiză profesională, astfel încât cei selectaţi să poată contribui la atingerea obiectivelor financiare, operaţionale şi sociale ale C.N. Poşta Română S.A.

Pentru Consiliul de Administraţie, urmărim consolidarea unei structuri de competenţe şi arii de expertiză profesională care vor include însă nu se vor limita la: redresare economică, operaţiuni, strategie şi dezvoltare, juridic, financiar, logistică, IT&C, audit financiar şi servicii financiar-bancare şi de asigurări.

Se vor prefera candidaturile care vor demonstra că beneficiază de un istoric profesional solid, cu experienţă în poziţii de management de top sau în consilii de administraţie ale unor companii naţionale/întreprinderi de stat sau societăţi comerciale relevante cu un număr de peste 5.000 de angajaţi şi care să fi avut cunoştinţă sau conexiune cu provocările generate de transformările pieţei serviciilor poştale, financiar-bancare, logistice.

De asemenea, se vor aprecia performanţele în elaborarea şi implementarea de strategii de dezvoltare şi inovare, optimizare, restructurare şi consultanţă în management în companii de stat sau private. Un plus în evaluare îl va constitui experienţa în relaţionare cu Comisia Europeană, experienţa în traversarea proceselor de privatizare precum şi în management-ul dialogului cu partenerii sociali.

Candidaţii de succes vor demonstra abilităţi şi performanţa dovedită în proiecte de redresare economică, în activităţi de gestionare şi supervizare a unor problematici de afaceri la nivel de comitet director sau la nivel de poziţii de conducere precum şi activităţi de coordonare a relaţiilor cu acţionarii.

Aplicanţii trebuie să cunoască şi să respecte reperele guvernanţei corporative, să aibă experienţă în domeniul financiar, în management administrativ şi investiţii.

La nivel interpersonal, căutăm candidaţi cu abilităţi excepţionale de relaţionare, capacitatea de a lucra ca parte a unei echipe şi de a transfera cunoştinţe tehnice relevante către comitetele cu care colaborează precum şi aptitudini de menţinere a unor relaţii profesionale eficiente şi cooperante atât cu acţionarii principali cât şi cu autorităţile publice relevante.

Aplicanţii trebuie să aibă studii superioare sau studii postuniversitare sau calificări profesionale suplimentare relevante.

Invităm candidaţii interesaţi să ne transmită aplicaţiile lor la adresa de email cv@georgebutunoiu.com.

Notă: acest anunţ a fost publicat în presa centrală din România şi pe site-urile consultantului (www.georgebutunoiu.com) şi pe cel al C.N. Poşta Română S.A. (www.posta-romana.ro).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb