ADVERTORIAL Apelează la servicii profesionale de şlefuire travertin, atunci când vrei să redai pardoselii luciul de odinioară!

G.U.
Media-Advertising / 14 decembrie 2020

Apelează la servicii profesionale de şlefuire travertin, atunci când vrei să redai pardoselii luciul de odinioară!

Travertinul este o piatră naturală înrudită cu marmura, ce a fost, este şi va fi utilizat la înfrumuseţarea locuinţelor, firmelor sau a instituţiilor publice. Este folosit atât în interiorul, cât şi la exteriorul clădirilor, unde este montat sub formă de plăci. Travertinul prezintă câteva caracteristici care-l fac atractiv, cum ar fi culoarea, porozitatea sau uşurinţa cu care poate fi montat. Astfel devine o piatră apreciată, ce contribuie la crearea unei atmosfere elegante şi naturale. Din păcate, ca orice piatră naturală, travertinul îşi poate pierde cu timpul din atribute din diferite cauze.

Atunci când constaţi că plăcile îşi pierd din strălucire sau prezintă defecte, e timpul să apelezi la ajutorul unor profesionişti, ce pot să redea prospeţimea iniţială a travertinului. Master Stone Clean reprezintă soluţia optimă atunci când ai nevoie de un serviciu de şlefuire travertin realizat eficient. Compania îţi pune la dispoziţie o echipă de meseriaşi cu experienţă şi pregătire în curăţarea suprafeţelor din piatră. Te vei bucura în cel mai scurt timp de strălucirea pardoselii tale cu ajutorul unui serviciu profesional.

Descoperă cum se realizează cel mai eficient serviciu de şlefuire travertin!

Travertinul, ca şi alte pietre naturale îşi poate pierde din calităţi din cauza uzurii fizice sau chimice. În general este utilizat la alcătuirea pardoselilor sau a pereţilor. Travertinul îşi poate pierde luciul, se poate deforma sau chiar păta din multe motive ce ţin de uzura în timp. Soluţia ideală, dacă piatra nu a suferit daune majore este şlefuirea. Acest proces se realizează de către personal calificat şi dotat cu echipamentele adecvate pentru a reda luciul iniţial al pietrei. Procesul de şlefuire se realizează în mai multe etape, pentru ca rezultatul final să fie cel dorit.

Atunci când decizi să apelezi la ajutorul unor profesionişti, aceşti pot veni să evalueze starea suprafeţei din travertin pentru a şti cum să se pregătească de lucru. De îndată ce au totul pregătit, vor începe cu o serie de şlefuiri succesive. Acestea se realizează cu un aparat de şlefuire ce are un ax rotativ, pe care se montează discuri diamantate pentru şlefuire, cu durităţi diferite. Aparatul foloseşte apă pentru ca praful rezultat în urma procesului să nu se împrăştie. După fiecare şlefuire în parte, se va utiliza un aspirator special pentru îndepărtarea reziduurilor lichide formate. În urma şlefuirilor se ajunge la luciul mecanic al suprafeţei.

Procesul se poate încheia aici, dar în funcţie de cerinţele fiecărui client se mai pot realiza două etape utile pentru protejarea şi impermeabilizarea suprafeţei din travertin. Cristalizarea este procesul de aplicare a unei soluţii de cristalizare lichide sau sub formă de praf, ce formează o peliculă subţire dar rezistentă, care protejează travertinul de zgârieturi sau lovituri. Impermeabilizarea se realizează la final, cu ajutorul unui lac de protecţie împotriva pătrunderii lichidelor, în special celor cu aciditate crescută. În urma tuturor acestor proceduri, se obţin o strălucire şi o rezistenţă durabile.

Pentru obţinerea unui luciu îndelungat ai nevoie de profesionişti pregătiţi şi atenţi la detalii

În realizarea unui tratament eficient pentru suprafeţele din travertin e nevoie de mâna sigură a unei echipe de profesionişti. Pe masterstoneclean.ro găseşti o echipă cu pregătire temeinică şi experienţa îndelungată în lustruirea suprafeţelor din piatră naturală. E nevoie de atenţie la detalii, răbdare şi îndemânare pentru ca rezultatul final să fie cel pe care tu îl doreşti. Echipamentele utilizate sunt de ultimă oră şi atunci când sunt mânuite de profesionişti pot readuce în cel mai scurt timp strălucirea şi prestanţa de odinioară a travertinului.

Datorită calităţilor sale, travertinul este o piatră folosită des în placarea pereţilor sau pardoselilor instituţiilor publice, sau a companiilor ce au sediul într-o clădire istorică. De aceea o firmă profesională îşi oferă serviciile unei game variate de clienţi. Mai ales într-un edificiu unde lucrează multe persoane se poate întâmpla ca travertinul să aibă nevoie de o reîmprospătare, pentru a-şi menţine calităţile. Indiferent de suprafaţa ce trebuie tratată, o echipă cu experienţă şi pregătire va face faţă oricărei provocări. În plus se oferă servicii de şlefuire travertin şi la înălţime, cu ajutorul unei echipe profesionale de alpinişti.

Iată câteva avantaje de care poţi beneficia dacă apelezi la un serviciu profesional de lustruire a travertinului:

Echipă de profesionişti cu experienţă şi îndemânare

Evaluarea nivelului de uzură a suprafeţei din piatră

Echipamente de ultimă oră, eficiente şi sigure

Disponibilitate echipă de alpinişti pentru suprafeţele la înălţime

Disponibilitate de lucru pe suprafeţe extinse din piatră, pentru orice client

Raport excelent calitate-preţ

Şi din punct de vedere financiar este mai rentabil ca o suprafaţă din piatră naturală să fie întreţinută periodic prin servicii de şlefuire. Travertinul trebuie să fie preţuit şi îngrijit pentru a-şi menţine multă vreme strălucirea şi frumuseţea. Apelează astfel la un serviciu de şlefuire eficient şi de calitate realizat de Master Stone Clean.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb