ADVERTORIAL Cauţi să-ţi transformi criptomonedele într-o investiţie mai sigură? Iată ce îţi propunem!

Media-Advertising / 18 aprilie 2022

Cauţi să-ţi transformi criptomonedele într-o investiţie mai sigură? Iată ce îţi propunem!

În ultimii ani fiecare dintre noi a încercat tot ce i-a stat în putinţă din punct de vedere economic pentru a diminua efectele pandemiei şi acum ale inflaţiei asupra stilului său de viaţă. Cei mai precauţi dintre noi şi-au deschis conturi de economii la băncile în care au încredere, în timp ce cei mai curajoşi au optat pentru investiţii la bursă sau preschimbarea banilor lor în criptomonede. Însă, dobânda niciunei bănci nu este suficient de mare pentru a neutraliza efectele inflaţiei, iar investiţiile în titluri de valoare şi criptomonede sunt caracterizate printr-o volatilitate atât de mare încât este dificil de zis dacă banii folosiţi astfel sunt sau nu în siguranţă.

Din fericire însă, există şi alte metode de economisire şi investire a banilor, care ne permit să ne protejăm de efectele inflaţiei şi să ducem în continuare stilul de viaţă confortabil cu care ne-am obişnuit. Una din acestea ne-o propune Sivco Residence, un complex de apartamente noi Iaşi, care ne oferă posibilitatea de a cumpăra apartamente şi plăti prin diferite metode de plată.

Este destul de greu să găseşti în România un loc de unde să poţi cumpăra apartamente noi cu plata in criptomoneda Bitcoin, dar pe lângă transferurile bancare clasice, Sivco Residence oferă clienţilor săi şi această posibilitate, fiind singurul complex din Iaşi unde îţi poţi achiziţiona un apartament în acest mod.

De ce să investeşti într-un apartament Sivco Residence?

Sivco Residence este un complex imobiliar format din 69 de apartamente cu câte două sau trei camere, caracterizate printr-o compartimentare foarte convenabilă şi practică, dar şi cu finisaje moderne, care le fac să iasă în evidenţă prin frumuseţea şi calitatea lor.

Pentru toate avantajele pe care le oferă, Sivco Residence are un raport calitate / preţ absolut excelent şi de aceea, unul din blocurile care compun acest complex a fost deja vândut în totalitate, iar apartamentele altuia, în proporţie de 35%, şi-au găsit deja proprietarii încă din stadiul în care nu aveau ridicaţi decât pereţii de cărămidă.

Mulţi din cei care au investit în aceste apartamente s-au gândit la ele ca la o sursă de venit pasiv, obţinut din chirii. Apartamentele din complexul Sivco Residence se închiriază la un preţ cuprins între 300 şi 350 de euro pe lună, foarte ridicat în raport cu investiţia de care ai nevoie pentru a intra în posesia unei astfel de proprietăţi.

Popularitatea apartamentelor Sivco Residence se datorează în primul rând poziţionării excelente a acestui complex faţă de municipiul Iaşi şi toate punctele sale de interes, Sivco Residence este poziţionat convenabil pe şoseaua Voineşti nr. 58A, beneficiind de un acces foarte facil către zona Nicolina Belvedere - Platoul însorit.

Dacă vrei să ajungi în centrul Iaşului de la complexul Sivco Residence, nu trebuie decât să te urci într-unul din mijloacele de transport în comun pe care le poţi lua de la staţia situată la doar 350 m depărtare de el sau să faci o călătorie de doar câteva minute cu maşina personală.

De asemenea, dacă locuieşti aici şi îţi cauţi un loc de muncă aproape de casă, te poţi angaja într-unul din nenumăratele sedii ale unor companii multinaţionale situate în zona Palas Mall, cel mai mare centru comercial din regiunea Moldovei, care se află la doar 4.5 km faţă de Sivo Residence, sau în parcurile industriale 1 şi 2 din vecinătatea complexului.

Mai mult, dacă ai copii şi cauţi un o şcoală aproape de casă pentru ei, poţi alege una din zecile de creşe, grădiniţe sau şcoli situate pe o rază de 1-3 km faţă de complex.

Cu alte cuvinte, indiferent dacă investeşti într-un apartament Sivco Residence pentru a-l închiria mai departe sau pentru a te muta acolo cu familia, este o idee excelentă să-ţi utilizezi economiile astfel deoarece valoarea de piaţă a imobiliarelor continuă să crească, iar la ora actuală, aşa cum va fi probabil şi mult timp de acum încolo, imobiliarele sunt cea mai profitabilă şi sigură investiţie!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb