ADVERTORIAL Ce activităţi relaxante şi interesante poţi face pe internet

Media-Advertising / 1 martie 2023

Ce activităţi relaxante şi interesante poţi face pe internet

Internetul reprezintă astăzi o parte importantă din viaţa noastră. De-a lungul timpului, tehnologia a adus un mare plus evoluţiei umane, prin faptul că a facilitat accesul la educaţie şi a uşurat, per total, traiul de zi cu zi.

Bineînţeles că asta nu înseamnă că trebuie să abuzăm acum de mediul online, deoarece, la fel ca orice alt exces în viaţă, şi acesta ne poate dăuna. În schimb, este ideal şi o idee excelentă să apelăm la internet în zilele în care vrem să ne recreem şi să ne punem ordine în gânduri. De aceea, în acest articol îţi voi propune câteva activităţi interesante şi relaxante pe care le poţi face pe internet oricând îţi doreşti.

1. Distrează-te la jocuri online

Jocurile reprezintă o modalitate excelentă de a te deconecta de la viaţă obişnuită. Acestea îţi captează atenţia şi te transpun într-o lume fantastică. Pe internet găseşti jocuri la care nici nu te-ai fi gândit, create pentru ca tu să te distrezi intens.

În plus, dacă alegi să te joci împreună cu prietenii tăi, distracţia va fi şi mai şi. Un bun exemplu de joc gratuit, strategic şi interesant este Among Us, joc pe care îl poţi accesa de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Acţiunea se desfăşoară la bordul unei nave spaţiale, iar sarcina ta este de a prinde impostorul care are în plan să saboteze misiunea echipei tale. Interesant este faptul că poţi fi chiar tu impostorul, iar atunci trebuie să disimulezi cât mai bine pentru a nu fi prins.

Pe lângă jocurile video clasice, te poţi distra acum şi în cadrul jocurilor de noroc online. Astăzi există o mulţime de platforme licenţiate care aduc în atenţia ta o mulţime de sloturi distractive, pariuri, ruletă, poker şi multe alte jocuri de noroc interesante. Dacă nu ştii ce platformă să alegi, poţi vedea un top casino online şi astfel să te decizi asupra site-ului pe care să începi distracţia.

2. Creează un playlist cu melodiile tale preferate

Ce activităţi relaxante şi interesante poţi face pe internet

Dacă iubeşti să asculţi muzică în marea majoritate a timpului, ce-ar fi dacă ţi-ai crea şi propria listă de redare? Există diferite programe prin care poţi face asta, ba chiar să editezi orice melodie îţi doreşti.

Un bun exemplu în acest sens este Spotify, care îţi permite să personalizezi complet lista de redare, alegând numele acesteia şi o imagine de copertă, dar în acelaşi timp şi YouTube este o variantă foarte bună.

În plus, poţi crea un playlist cu muzică pentru a-ţi bucura şi prietenii şi astfel vei fi practic DJ-ul grupului tău. Aceasta este o opţiune excelentă pentru iubitorii de muzică ce doresc să-şi împărtăşească melodiile preferate cu cei apropiaţi lor.

3. Fii turist în mediul online

Îţi place să călătoreşti, dar poate că nu o poţi face exact când îţi doreşti sau poate că nu deţii acum mijloacele financiare necesare unei vacanţe?

Nu-i nicio problemă, deoarece acum poţi să porneşti într-o călătorie virtuală în jurul Pământului chiar din confortul casei tale şi asta cu ajutorul serviciilor gratuite Google Maps sau Google Earth.

Aceste aplicaţii deosebit de interesante îţi permit să descoperi lucruri şi locuri noi de pe întreaga planetă. Astfel, te poţi plimba pe străzile oricărui oraş din lume, poţi admira peisaje impresionante sau te poţi întoarce chiar în locurile în care ai copilărit ori de câte ori te apucă nostalgia.

4. Relaxează-te şi meditează online

Ce activităţi relaxante şi interesante poţi face pe internet

Unele platforme online te pot ajuta în ameliorarea stresului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Dacă vrei să te relaxezi şi să te deconectezi de la problemele zilnice, atunci poţi accesa Pixel Thoughts.

Este vorba despre o aplicaţie extrem de interesantă, care îţi permite să scrii un gând negativ pe care îl ai, urmând ca acesta să se micşoreze din ce în ce mai mult.

În plus, pe ecran vor apărea diverse mesaje pozitive şi vorbe motivaţionale, din care te poţi inspira pentru a evolua spre o versiune cât mai bună a ta. Pixel Thoughts poate fi aşadar un psiholog foarte bun, ajutându-te să meditezi şi să îţi dai seama de lucrurile care contează cu adevărat în viaţă.

5. Citeşte cărţi online

Una dintre cele mai relaxante şi utile activităţi este fără doar şi poate cititul. Încă de mic copil, lectura îţi va deschide noi orizonturi şi îţi va forma o perspectivă diferită asupra vieţii. Cititul îţi dezvoltă vocabularul, creierul, îţi îmbogăţeşte imaginaţia şi te propulsează către o lume a cunoaşterii.

Fie că îţi plac romanele clasice, cărţile science-fiction, cele poliţiste sau cele horror, de exemplu, pe internet vei găsi cărţi pe orice tematică îţi doreşti. Goodread şi Amazon Kindle sunt doar două dintre platformele absolut gratuite pe care vei găsi o mulţime de lecturi grozave.

Poate că cititul nu mai este acum la modă, însă moda nu trebuie să ne dicteze neapărat stilul de viaţă, iar cititul ne împlineşte sufletul şi ne înfrumuseţează considerabil viaţa, aşadar ar trebui să fie o activitate populară chiar şi în ziua de astăzi, mai ales că este mult mai accesibilă şi poate fi realizată chiar pe internet.

Pe lângă toate activităţile prezentate deja mai sus, bineînţeles că în mediul online vei avea multe alte variante la dispoziţie pentru a te relaxa şi a te distra în acelaşi timp. Practic opţiunile sunt nelimitate şi trebuie doar să găseşti ceva pe placul tău.

Poţi, de exemplu, să accesezi site-uri de divertisment şi glume precum 9GAG, poţi face teste de personalitate sau de cultură generală şi chiar simpla navigare pe reţelele sociale precum Facebook, TikTok sau Instagram îţi poate afişa videoclipuri şi informaţii interesante.

Decizie ONJN nr. 907 / 19.05.2016

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb