ADVERTORIAL Ce se asortează cu un Ferrari sau Bentley?


Media-Advertising / 22 mai 2020

Ce se asortează cu un Ferrari sau Bentley?

Asocierea Hublot-Ferrari şi Breitling-Bentley va fi scoasă la licitaţie publică în doar 4 zile prin prezenţa unor modele exclusiviste şi piese de colecţie de ceasuri realizate în ediţii limitate pentru industria automobilistică de lux. Modelele de colecţie prezente în Licitaţia unei Colecţii Importante de Ceasuri din 26 mai reflectă, pe de o parte, excelent forţa maşinilor de colecţie, iar pe de altă parte spun povestea unor personaje celebre.

Asocierea Hublot-Ferrari este dovada vie că fineţea orologierilor elveţieni şi exuberanţa stilului dat de creaţiile auto pot coexista. Fructul asocierii dintre Hublot, producătorul de ceasuri de lux şi unul dintre sponsorii Formula 1, şi Ferarri este ceasul Big Bang Ferrari, produs în ediţie limitată 196/1000 şi care pleacă în licitaţie de la un preţ de pornire de 10.500 de euro, faţă de un preţ de listă de 26.000 de euro.

Modelele Breitling, realizate în colaborare cu celebrul producător de maşini de lux Bentley, prezintă de la încheietura mâinii pasiunea pentru viteză, adrenalină, dar şi calitate şi funcţionalitate. O ediţie foarte limitată produsă în colaborare cu Bentley este ceasul Breitling Mulliner Turbillon cu un preţ de pornire de 28.000 de euro, raportat la, uneori, valori de adjudecare de 150.000 de euro, devenind cel mai faimos model Breitling din Licitaţia unei Colecţii de Ceasuri Importante. Pe de altă parte, cel mai accesibil model, o ediţie limitată Breitling GMT pentru Bentley are preţul de pornire de 3.750 de euro (faţă de un preţ de listă de 11.000 de euro).

În completarea modelelor realizate în colaborare cu celebrele mărci auto, între cele 121 de ceasuri exclusiviste, sunt şi impresionantele apariţii care poartă numele Batman, Hulk sau Bumblebee, datorită culorilor care le decorează bezelul. Din materiale deosebite, modelul Rolex supranumit Batman, purtat între alţii, de tenismenul Roger Federer în timpul turneului Australian Open, are un preţ de pornire de doar 5.500 de euro. De la Batman la Hulk, Rolex crează în 1953 modelul Submariner cu un cadran de culoare verde pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a modelului. Piesa de faţă, supranumită Hulk, se găseşte şi în colecţia personală a celebrului actor Robert Downey Jr., iar în licitaţie pleacă de la un preţ de pornire de 8.500 de euro, (raportat la un preţ de listă de 11.000 de euro, dar valori de piaţă mai mari, peste preţul de listă, de circa 15.000 de euro). O deosebită apariţie este şi ceasul semnat de celebrul brand Audemars Piguet Royal Oak Offshore, supranumit Bumblebee după creaţia americană de acţiune SF, datorită bezelului galben. 12.500 de euro este preţul de pornire al modelului exclusivist, confecţionat din carbon şi ceramică, şi se tranzacţionează în piaţă cu preţuri de până la 35.000-40.000 de euro.

Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Hublot, Richard Mille sau Ulysse Nardin, pot fi licitate marţi, 26 mai, doar online, la un preţ de pornire plecând de la un sfert din preţul pieţei, pe platforma Artmark Live.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb