ADVERTORIAL Cele mai bune sloturi de la Pragmatic Play

Media-Advertising / 9 februarie 2023

Cele mai bune sloturi de la Pragmatic Play

Pragmatic Play este un furnizor de jocuri de cazino destul de recent, care a fost fondat în anul 2015. Deşi este înfiinţată recent, această companie cu sediul în Malta a cunoscut o creştere nebănuit de rapidă. În prezent, are birouri situate în Malta, Marea Britanie, Gibraltar, Ucraina, India şi Filipine. Creează jocuri inovatoare şi interesante, cu o grafică avansată, care sunt apreciate pe scară largă de jucătorii din întreaga lume. Şi acesta este doar începutul, deoarece lansează jocuri noi aproape în fiecare săptămână. Cele mai multe dintre jocurile lor oferă opţiunea de a cumpăra funcţia de rotiri gratuite.

În ceea ce priveşte sloturile, cele create de Pragmatic Play au toate grafică frumoasă şi sunt foarte uşor de înţeles. Fie că eşti nou sau deja un expert în jocuri de noroc online, vei înţelege jocurile celor de la Pragmatic.

Dar să vedem un top al preferinţelor pentru sloturile dezvoltate de cei de la Pragmatic Play: trebuie să menţionăm în primul rând slotul Wolf Gold cu care Pragmatic Play a câştigat în anul 2018 premiul de cel mai bun slot al anului la gala Malta Gaming Awards. Ca şi temă principală, slotul are vestul sălbatic din America de Nord, are elemente grafice foarte atractive, iar pe fundal se observă un peisaj de noapte cu un deşert cu stânci roşii care se află în contrast cu vegetaţia. Coloana sonoră îţi oferă pe parcursul jocului sunete din lumea animală, cum ar fi lupi, vulturi, dar şi alte animale. Ca şi joc, slotul Wolf Gold are un format clasic cu 5 role şi 3 rânduri şi în total sunt 25 de linii de plată, care plătesc de la stânga la dreapta.

Un alt slot deosebit creat de cei de la Pragmatic Play este Aztec Bonanza, un joc de păcănele inspirat din lumea aztecă, având o temă colorată şi un cadru care se desfăşoară în afara unui templu impunător. O statuie frumoasă de aur se află lângă role, iar simbolurile constau în pietre strălucitoare în formă de trifoi, inimioare şi pică. În general, este un slot foarte atrăgător, iar tema este una pe care nu am văzut-o prea des la Pragmatic Play. Ca şi structură, jocul depăşeşte tiparul obişnuit, căsuţele de joc formează un romb şi nu un dreptunghi aşa cum se întâmplă la majoritatea sloturilor.

Dog House este un alt slot dezvoltat de Pragmatic Play, un slot cu o grafică foarte colorată şi o coloană sonoră care te face să te simţi ca în vacanţă, fiind un slot amuzant şi antrenant. Zona de joc a acestui slot are aspectul unei cuşti de câini, pe fundal având o suburbie însorită, iar ca şi simboluri care apar pe cele 6 role putem regăsi un Rottweiler, o căţeluşă Yorkshire, un Pug şi un şoricar, dar şi o zgardă, un os şi simbolurile de cărţi. Jocul are şi simbol Wild (Dog House - căsuţa câinilor), care poate avea un factor de multiplicare aleatoriu pentru combinaţiile câştigătoare, dar şi un simbol Scatter (amprenta de lăbuţă), care, în număr de minim 3, vor activa o rundă de rotiri gratuite. Prin acest slot, Pragmatic Play te invită să te alături haitei de căţei simpatici, un joc de păcănele 5x3, cu 20 de linii de plată.

Tot Pragmatic Play ne oferă şi slotul Lucky Dragons, un joc de păcănele care îţi aduce cultura chinezească mai aproape, cu dragoni şi comori ale Orientului Îndepărtat. Dezvoltatorii de la Pragmatic Play au creat un slot cu animaţii spectaculoase respectând simbolistica civilizaţiei chineze cu călugări budişti, medalioane, tigri, peşti, broaşte, aceste simboluri fiind stilizate pentru a putea semăna cu caracterele chinezeşti. Acest slot video are 5 role şi 50 de linii de câştig, iar modul de joc este unul simplu, butonul de spin fiind regăsit în partea din dreapta jos. Moneda de aur are rol de Wild şi suplineşte celelalte simboluri din joc, cu excepţia Scatter pentru a forma combinaţii câştigătoare.

Sweet Bonanza este un alt slot video deosebit dezvoltat de Pragmatic Play, un joc de păcănele cu o lume feerică, cu elemente colorate şi un fundal care te poartă într-un tărâm roz, iar fiecare rotire este plină de fructe, acadele şi cristale, cu o tablă de joc de 6 role pe 5 coloane şi simbolurile plătesc oriunde s-ar afla pe ecran.

Orice slot ai alege de la dezvoltatorul Pragmatic Play trebuie să fii sigur că îţi va oferi o aventură completă şi o transpunere directă în lumea prezentată de acel slot cu ajutorul graficii deosebite.

Decizie Licenta 907/ 20.05.2022

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb