ADVERTORIAL Cum îţi alcătuieşti o ţinută de eveniment în câţiva paşi simpli?

Media-Advertising / 21 iulie 2020

Cum îţi alcătuieşti o ţinută de eveniment în câţiva paşi simpli?

Ori de câte ori ne vedem nevoite să participăm la evenimente mai mult sau mai puţin importante, trebuie să admitem faptul că în mintea noastră totul se transformă într-un real paradox de la ţinutele pe care trebuie să le alegem, până la accesoriile pe care să le purtăm. De cele mai multe ori însă, acest lucru se întâmplă şi datorită faptului că avem mai mereu tendinţa de a lăsa totul până pe ultima sută de metri, atunci când totul devine contratimp. Orice femeie însă ştie foarte bine faptul că o ţinută perfectă nu se rezumă doar la alegerea unor piese vestimentare, ci aceasta necesită în acelaşi timp şi o accesorizare cât mai inspirată, lucru care nu este întotdeauna unul foarte simplu. Cu toţii ne dorim să arătăm cât mai bine, să atragem privirile curioase ale celor din jur, dar şi să ne simţim confortabil în propria piele, astfel că ţinutele sunt cele care ne pot ajuta să obţinem aceste lucruri foarte uşor. Pentru că marea majoritate a evenimentelor au loc în timpul serii, o rochie de seară este cu certitudine una dintre piesele vedetă ale unei ţinute elegante de eveniment.

O ţinută de seară perfectă nu este atât de complicat de obţinut având în vedere că nu avem nevoie de atât de multe lucruri pe cât am fi tentaţi să credem, ci mai degrabă de alegeri pe care să le facem în mod corect. Pentru că înţelegem perfect cât de dificil poate deveni acest capitol, am pregătit pentru tine câţiva paşi simpli care te pot ajuta să îţi alcătuieăti ţinuta perfectă de eveniment, fără a mai trece prin perioade intense de stres şi paradoxuri.

Alege o rochie de seară care să îţi pună formele corpului în valoare

Deşi cu siguranţă acum ai posibilitatea de a regăsi o gama impresionanta de rochii de seara, recomandarea este aceea de a te asigura că rochia pentru care optezi reuşeşte să îţi pună cât mai bine formele corpului în valoare. O rochie de seară nu trebuie în mod neapărat să fie extravagantă pentru a te putea scoate în evidenţă, ci mai degrabă aceasta trebuie să reuşească să îţi copieze cât mai bine formele corpului. În materie de culori, este recomandat să alegi una pe care să o poţi ulterior accesoriza cu bijuteriile şi accesoriile de care dispui.

Poartă cu încredere o pălărie

Poate că alegerea unei palarii de dama ţi se pare un lucru demodat, însă trebuie să ştii că pălăriile, alături de genţi sunt de departe unele dintre cele mai îndrăgite accesorii la care poţi apela atunci când îţi doreşti să ieşi în evidenţă într-un mod unic. Asigură-te însă că optezi pentru o pălărie care să se asorteze cât mai bine cu rochia aleasă şi cu siguranţă vei străluci în orice circumstanţă.

Pantofii cu toc

Indiferent de mărimea tocului pe care o alegi, un lucru este cert şi anume faptul că pantofii sunt piesa de rezistenţă a oricărei ţinute elegante. Optează pentru o pereche de pantofi câat mai confortabilă şi asigură-te să alegi o culoare care să se poată integra cât mai bine în cromatica ţinutei, iar rezultatul va fi unul cu totul şi cu totul spectaculos.

Geanta

Dacă este vorba despre un eveniment unde se pretează să te îmbraci cât mai elegantă, o geantă de tip plic sau clutch sunt cu siguranţă două opţiuni cu care nu vei putea da greş niciodată, cu atât mai puţin în cadrul unor evenimente importante.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb