ADVERTORIAL Cum să alegi o agenţie de consultanţă pentru fonduri europene?


Media-Advertising / 22 octombrie 2020

Cum să alegi o agenţie de consultanţă pentru fonduri europene?

În primul rând, trebuie să ştii că această categorie de agenţie are o structură complet independentă. Ceea ce înseamnă că are propria organizaţie. Ai de ales între grupuri naţionale sau internaţionale care au propriile imagini. Cu toate acestea, va fi necesar să bagi mâna în portofel, deoarece serviciile lor sunt adesea costisitoare. În plus, poţi opta pentru firme regionale de consultanţă fonduri europene care sunt capabile să îţi ofere un serviciu personalizat în ceea ce priveste aplicarea de fonduri structurale nerambusabile. În plus, preţurile lor sunt mai mult sau mai puţin acceptabile. Există, de asemenea, consultanţi independenţi care oferă servicii specializate într-un domeniu specific, cum ar fi agenţii pentru consiliere în marketing , management, comunicare şi multe altele. Adesea preţurile lor sunt mai puţin costisitoare decât ale altora.

Firmele de consultanţă îţi pot fi de mare ajutor pentru a te sprijini în toate procesele pentru a asigura dezvoltarea corectă a afacerii tale. În toate cazurile, personalul companiei şi consultanţii externi trebuie să lucreze împreună pentru a asigura o performanţă mai bună pe baza acţiunilor desfăşurate pe proiectul european.

Identificarea şi selectarea unei firme de consultanţă pentru fonduri europene nerambursabile nu este un proces uşor. Desigur, există firme care pot face lumină asupra problemelor specifice, dar trebuie totuşi să le detectezi şi să faci alegerea corectă. Iată câteva idei pentru a face lumină pe o piaţă care încă uneori nu are lizibilitate.

Piaţa de consultanţă a suferit o concentrare puternică. Astăzi, jucătorii care se remarcă sunt cei care oferă sfaturi operaţionale şi se remarcă dintr-o abordare teoretică. Astăzi, există, de asemenea, o schimbare vizibilă a cererii. Vizibilitatea este, fără îndoială, mai bună, iar tendinţa este spre echipe mai mici şi foarte operaţionale. Faptul rămâne că, pentru o companie puţin cunoscută în utilizarea serviciilor de consultanţă, piaţa nu este excepţional de clară. În ce caz să apelezi la o firmă? Ce firme de consultanţă sunt susceptibile să răspundă la anumite probleme? Ce criterii pot fi utilizate pentru a le selecta?

La ce firmă de consultanţă să apelezi?

Apare o întrebare inevitabilă: ar trebui să alegeţi un consultant independent, o firmă de consultanţă de dimensiuni medii sau un grup de consultanţă?

Cabinetul independent sau micro-cabinet de 2 până la 3 persoane: aceştia sunt, în general, specialişti cu abilităţi specializate. Avantajul este că au o puternică expertiză în domeniul care vă interesează. Pe de altă parte, pentru probleme mai mari, nu pot răspunde proiectului tău de la sine. Cu toate acestea, unii profesionişti independenţi au un profil generalist şi pot interveni pentru a oferi o imagine de ansamblu.

Firma de consultanţă de dimensiuni medii: aceste structuri, de obicei regionale, de câteva zeci de persoane, au avantajul de a oferi o gamă mai largă de competenţe decât un consultant independent. În general, acestea oferă o bună valoare pentru bani comparativ cu firmele mari de consultanţă. Cu toate acestea, întâmpină dificultăţi de poziţionare între lucrătorii independenţi, combinând flexibilitatea şi costul redus al structurii - şi grupurile mari, cu forţa lor de grevă comercială şi pletora de oferte care acoperă aproape toate nevoile în materie de consiliere.

Grup de consultanţă: ai de-a face cu firme naţionale sau internaţionale. O singură entitate poate răspunde la toate problemele tale legate de fondurile europene (organizaţionale, de calitate, financiare, de marketing etc.). De cele mai multe ori, sarcinile sunt efectuate de tineri consultanţi sub supravegherea unor seniori mai experimentaţi. Relaţia contractuală este foarte puternică, costul misiunilor este mare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7742
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3721
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9774
Gram de aur (XAU)Gram de aur415.3204

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
thediplomat.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb