ADVERTORIAL: Cum sa iti alegi ghete de dama din piele in functie de stilul vestimentar

Media-Advertising / 14 septembrie 2018

Cum sa iti alegi ghete de dama din piele in functie de stilul vestimentar

Chiar daca relatia ta cu pantofii stiletto ramane una speciala, in sezonul de toamna-iarna 2018-2019 trebuie sa incluzi pe lista de incaltaminte una sau mai multe perechi de ghete de dama din piele. Comode si extrem de versatile, ghetele vor fi piesa de rezistenta de la care poti incepe sa iti construiesti o tinuta moderna. Spre deosebire de anii precedenti, designerii propun pentru acest sezon modele in culori puternice si detalii indraznete si feminine. Daca inca nu ti-ai gasit perechea potrivita stilului tau vestimentar, iata cateva sugestii care sa iti vina in ajutor!

Ghete de dama din piele cu toc, elegante si sofisticate

Daca esti adepta stilului elegant, cu siguranta nu te poti desprinde de tocurile inalte si subtiri care te-au consacrat. Dar cine spune ca nu poti fi eleganta si cand porti ghete de dama din piele? Toamna aceasta, mizeaza pe modele cu toc gros, din piele naturala metalizata in nuante de argintiu si varf rotunjit, care sa iti scoata din anonimat tinuta. Poarta aceste "bijuterii" extravagante cu rochii negre din voal si tul, fuste rosii din piele si camasa alba din voal sau jeansi gri petrol si o bluza fuchsia. Pentru ocazii speciale, opteaza pentru varianta glitter, care iti va asigura o aparitie de neuitat.

Ghete de dama din piele cu sireturi in tinute relaxate

Din ce in ce mai prezente pe podiumurile de moda din toata lumea, ghetele cu sireturi s-au remarcat in industria fashion gratie originalitatii cu care au fost concepute. Simple si extravagante totodata, aceste ghete de dama din piele iti garanteaza o aparitie de invidiat chiar si in combinatie cu articole vestimentare monotone cum ar fi clasicii jeansi. Fie ca le alegi pe cele mai inalte, fie ca te reprezinta cele mai scurte, nu ai cum sa dai gres daca porti ghete de dama din piele cu sireturi. Poarta-le cu blugi super skinny si un body cu maneca lunga sau cu fuste midi si malete. In privinta cromaticii, in sezonul 2018-2019 se poarta nuantele metalice, de argintiu si bronz, marsala, nude sau gri petrol.

Ghete de dama din piele cu tinte, pentru un look rock

Coloreaza-ti tinutele de toamna-iarna si transforma-le din outfituri monotone in tinute moderne cu ajutorul modelelor de ghete de dama din piele cu tinte sau alte insertii metalice de efect. Cu un design creat in asa fel incat sa se potriveasca cu mai multe tinute, atat de zi, cat si de seara, ghetele cu insertii metalice vor fi singurul accesoriu de care mai ai nevoie. Daca esti adepta stilului rock sau ti-ai propus sa imprumuti doar cateva influente, poarta ghete de dama din piele cu tinte cu fuste maxi din tul, in nuante pastelate si jachete din piele in aceeasi culoare cu incaltamintea, pentru a obtine contrastulperfect. Adauga un strop de feminitate cu o geanta de umar cu lant. In tinute mai sobre, cum ar fi all black, combina-le cu pantaloni din piele, o camasa simpla neagra si un rucsac cu tinte.

Daca inca nu ti-ai gasit perechea perfecta de ghete de dama din piele, intra pe Anafashion.ro si arunca o privire la cele mai noi modele potrivite pentru fiecare stil vestimentar in parte! Alege-o pe cea castigatoare si fii la inaltime in acest sezon!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb