ADVERTORIAL De ce xStation este cea mai bună platformă de tranzacţionare?

Media-Advertising / 4 iulie 2022

Sursa: www.xtb.com/ro

Sursa: www.xtb.com/ro

Succesul începe cu o platformă bună de tranzacţionare!

Fie că vorbim despre un investitor începător sau de un trader cu experienţă, platforma de tranzacţionare este principalul aliat în realizarea investiţiilor de succes.

O platformă de tranzacţionare este un software care permite investitorului tranzacţionarea online pe pieţele financiare.

Prin intermediul unei platforme de tranzacţionare, investitorul are posibilitatea de a cumpăra şi de a vinde, în timp real, instrumentele financiare oferite de broker.

Aceasta ar trebui să fie performantă, să faciliteze accesul la instrumentele dorite într-un mediu sigur şi performant de tranzacţionare.

Alegerea celei mai bune platforme de investiţii, pe lângă cerinţele şi nevoile individuale, este determinată de criterii precum viteză şi fiabilitate, funcţionalitate şi intuitivitate, instrumente complexe de analiză, funcţii suplimentare gratuite, acces la o ofertă extinsă de produse şi mobilitate.

O astfel de platformă este xStation, o platformă ultra-performantă şi multi-premiată la nivel global, dezvoltată in-house de către XTB, un broker online activ în România încă din 2008 şi listat la rândul său pe Bursa de la Varşovia.

xStation5 este recunoscută şi premiată de mari instituţii din domeniului financiar şi include, la doar câteva click-uri distanţă, peste 5.400 de instrumente financiare, instrumente avansate de analiză şi identificare a oportunităţilor în funcţie de sector, industrie, arie geografică, indicatori financiari şi macroeconomici, top movers, heatmap, market sentiments, ştiri de piaţă în timp real, analize de piaţă realizate de analişti renumiţi, instrumente avansate de analiză tehnică şi fundamentală şi multe alte facilităţi.

O strategie de tranzacţionare de succes se bazează pe accesul la mai multe categorii de instrumente disponibile, potrivite pentru orice profil de risc şi putere financiară, la doar câteva click-uri distanţă.

Fie că vorbim despre acţiuni, Exchange Traded Funds (ETF-uri), instrumente cu deţinere sau derivate, Contracte pentru diferenţă (CFD-uri) cu activ suport pe perechi valutare, indici, mărfuri, acţiuni sau monede virtuale, este important să le putem accesa pe toate în aceeaşi platformă.

În plus, este bine să avem acces la instrumente pe pieţe, industrii şi arii geografice cât mai variate, care să permită o diversificare sănătoasă a portofoliului şi un management al riscului adecvat.

Cu cât oferta este mai variată, cu atât este mai avantajoasă pentru investitor.

În felul acesta, investitorul va putea să-şi gestioneze riscurile în mod eficient, dar şi să profite de cele mai bune oportunităţi de investiţii din piaţă.

O platformă de tranzacţionare trebuie să fie "user friendly", intuitivă, uşor de folosit şi, mai ales, accesibilă oriunde şi oricând

Platforma xStation are trei versiuni, sub formă de software instalat pe desktop, în forma afişată în browser şi sub forma unei aplicaţii pentru dispozitive mobile (telefon, tabletă), fiind astfel accesibilă în permanenţă.

Operarea rapidă şi fiabilitatea platformei sunt vitale în investiţii. În multe situaţii, deciziile de investiţii trebuie luate pe moment şi este important să ştim că ne putem baza pe platforma noastră, să ştim că va funcţiona rapid şi eficient, pentru că în unele situaţii timpul este foarte preţios.

De cele mai multe ori, succesul sau eşecul este determinat de luarea deciziilor corecte, fără întârzieri nejustificate cauzate de modul de funcţionare a platformei de tranzacţionare.

O platformă de tranzacţionare dezvoltată de broker (in-house) este creată pentru a răspunde nevoilor şi aşteptărilor investitorilor. Acest lucru o face să fie atractivă atât pentru investitorii începători, cât şi pentru traderii cu experienţă.

Astfel de tehnologii, dezvoltate pe cont propriu de către brokeri, creează un avantaj faţă de alţi furnizori de sisteme de tranzacţionare, din punct de vedere al calităţii sistemului, şi oferă utilizatorilor produse şi servicii competitive.

Disponibilitatea diferitelor tipuri de ordine uşurează mult intervenţiile în situaţiile mai tensionate, printr-o mare diversitate de opţiuni, de la ordine instant la ordine în aşteptare: Buy Stop, Sell Stop, Buy Limit, Sell Limit, Take Profit, Stop Loss, Trailing Stop, Close Losers/Winners/All, etc.

Este extrem de important pentru investitori, mai ales pentru cei aflaţi la început de drum, ca platforma de tranzacţionare să aibă integrate instrumente de administrare a riscului, spre exemplu: ordine de tip SL (stop loss) şi TP (take profit).

În cazul unui ordin Stop Loss, după ce preţul a ajuns la un anumit nivel specificat de investitor, acesta iniţiază închiderea automată a tranzacţiei, chiar dacă investitorul nu este conectat la platforma de tranzacţionare. Take Profit este un ordin similar cu cel de tip Stop Loss, doar că este folosit pentru marcarea profiturilor.

Platforma de tranzacţionare este resursa principală a unui trader, dacă aceasta oferă instrumente complexe de analiză şi de identificare de oportunităţi

Printre acestea se numără: grafice avansate cu posibilitate de tranzacţionare direct de pe grafic, instrumente avansate de analiză tehnică şi analiză fundamentală, calendar economic în timp real, module de scanare a pieţelor, calculator de trading, heatmaps, top movers, market sentiments, posibilităţi de personalizare şi salvare profil.

Este, de asemenea, important ca platforma să includă materiale educaţionale, tutoriale video şi analize de piaţă realizate de analişti renumiţi.

Toate acestea, şi multe altele, sunt disponibile în platforma xStation de la XTB România.

Şi, nu în ultimul rând, platforma de tranzacţionare trebuie să fie sigură, adică să fie oferită de un broker reglementat, cu o conduită etică şi onestă.

Spre exemplu XTB este autorizat de KNF - Autoritatea de Supraveghere Financiară din Polonia şi înscrisă în registrele celor mai importante autorităţi de supraveghere din lume, inclusiv Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie - FCA, CySEC din Cipru, BaFin din Germania, CNMV din Spania şi ASF din România.

Ai în vedere riscurile:

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii. Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luaţi în considerare dacă vă puteţi permite să vă asumaţi riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb