ADVERTORIAL eDevize schimbă modul în care se ofertează licitaţiile publice din ţara noastră

Media-Advertising #Construcţii / 1 septembrie 2022

eDevize schimbă modul în care se ofertează licitaţiile publice din ţara noastră

eDevize schimbă modul în care se ofertează licitaţiile publice din ţara noastră

Înscrie-te acum

Din 2009, momentul în care am început să dezvoltăm eDevize, am făcut făcut tot posibilul să schimbăm modul în care se fac devizele pentru licitaţiile din România, conform unui comunicat remis redacţiei. Asta pentru că devizele au fost privite întotdeauna că o "corvoadă", greu de făcut şi fără un beneficiu real pentru constructor.

Potrivit sursei citate, din cauza devizelor de multe ori companii din România preferau să subcontracteze lucrări de la companii din afară, care veneau în România cu 3 oameni şi 3 laptopuri, decât să oferteze direct.

Da, devizele pot fi o corvoadă dar doar dacă le faci de "umplutură". Până la urmă ele ne dau consumurile de material, manoperă, utilaj şi transport pentru fiecare operaţie necesară şi astfel avem un estimat de cost corect. Un estimat corect ne protejează marja de profit şi nu trebuie să venim cu bani de "acasă" sau să folosim materiale de calitate mai slabă.

Pentru a uşura muncă şi a pune devizele în valoare, de-a lungul timpului am venit cu mai multe inovaţii. În perioada 2009 -2014 am lucrat la facilităţile care au făcut din eDevize cel mai rapid şi uşor de folosit produs din piaţă. În 2015-2018, am adăugat facilităţi care să elimine cât mai mult posibilitatea unei greşeli umane iar la începutul lui 2019 am lansat eDevize Enterprise soluţia completă pentru licitaţiile unei companii de construcţii.

În ultimii ani pe lângă facilităţi care să ajute constructorii să-şi protejeze marja de profit, am lucrat la SEAP Expert, produsul care schimbă cu totul modul în care se fac devizele.

Dacă până acum, pentru o licitaţie de 300-400 de pagini un om petrecea până la 7 zile cu introducerea şi validarea datelor, acum toată această muncă se face în câteva secunde. Practic doar introduce codul licitaţiei sau o caută în lista pusă la dispoziţie în eDevize şi apesa butonul "Preia".

eDevize schimbă modul în care se ofertează licitaţiile publice din ţara noastră

Vezi video

În eDevize investiţiile de pe SEAP, sunt disponibile cu articolele din listele de cantităţi (formularele F3) deja introduse în devize, iar în plus descrierea articolele şi materialele explicitate sunt exact că în formulare (inclusiv dacă descrierea a fost modificată de proiectant). Se găsesc în program inclusiv investiţiile ale căror formulare sunt scanate!

În felul acesta, se scutesc zile sau săptămâni de lucru de la oamenii care se ocupă de ofertare. Să nu uităm, sunt într-o criză acută a forţei de muncă iar noi o risipim pe lucruri care pot fi automatizate dacă se foloseşte soluţia corectă.

Dacă vreţi să vedeţi cum funcţionează noul SEAP Expert dar şi alte funcţii foarte utile în ofertare, va invităm la seminarul nostru gratuit din dată de 07.09.2022, la ora 10:00 pe zoom. În cazul în care deja v-aţi hotărât că vreţi să folosiţi eDevize, accesaţi "Încearcă eDevize" pentru a va crea un cont iar dacă folosiţi codul promoţional BURSĂ, primiţi 30 de zile de testare gratuită, se mai arată în comunicat.

Încearcă eDevize

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb