ADVERTORIAL E.ON a pregătit produse şi servicii competitive, adaptate nevoilor de consum

Media-Advertising / 29 ianuarie 2021

E.ON a pregătit produse şi servicii competitive, adaptate nevoilor de consum

Toate ofertele companiei includ acces gratuit la servicii conexe consacrate iarcei care încă nu s-au decis asupra unei oferte autot timpul necesar pentru a se informa şi a face alegerea cea mai potrivită nevoilor personale.

Consumatorii pot alege oferta pe care o doresc dintre cele existente pe piaţă, indiferent de furnizorul pe care-l au în acest moment.Schimbarea furnizorul de energie electrică se faceîn mod gratuit, fără costuri sau modificări de ordin tehnic.

E.ON a transmis informări în acest sens clienţilor şi totodată a publicat oferta pentru serviciul universal pe website-ul companiei, continuândsă informezeşi în perioada următoare, potrivit reglementărilor în vigoare.

Fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori integraţi de energie electrică, gaze naturale şi soluţii energetice pentru 3,2 milioane de clienţi din România,E.ON a pregătit produse şi servicii competitive,cu un preţ de furnizare corelat cu evoluţia pieţei de energie electrică:

E.ON Start Electric - o ofertă tip fără abonament,cu preţul de0,339 lei/kWh;

E.ON Home Electric- o ofertă tip cu abonament, cu un preţ de furnizare de 0,265 lei/kWh şi un abonament la energiaactivă de 0,4 lei/zi/loc de consum;

E.ON Assist Electric Plus esteun abonament de electricitate la preţul de furnizare de 0,287 lei/kWh care include un pachet cu asistenţă şi intervenţii 24/7 pentru urgenţe la instalaţia electrică din casă şi un abonament de 0,59 lei/zi/loc de consum;

E.ON Green Homeaduce electricitate de la soare, vânt şi apă, cu un preţ de furnizare fiind de 0,335 lei/kWh. Clienţii pot contribui astfel la un viitor verde, prin reducerea amprentei de CO2 şi a consumului de hârtie, factura fiind emisă electronic, prin intermediul contului Myline;

E.ON Duo aduceelectricitateşigazîmpreună, pe un singur contract şi o platăunicăşi este cel mai popular produs al nostru. Preţul de furnizare pentru gaz este 0,087 lei/kWh, plus un abonament de 0,30 lei /zi/loc de consum, iar pentru electricitate preţul de furnizare este de 0,265 lei/kWh, plus un abonament de 0,30 lei/zi/loc de consum.

Preţurile pentru produsele de mai sus reprezintă preţuri de furnizare a energiei şi nu includ tarifele reglementate de transport, distribuţie, servicii de sistem, contravaloare certificate verzi, contribuţie pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, TVA şi acciză.

Toate ofertele E.ON includ acces gratuit la serviciile conexe consacrate:

E.ON Myline - contul de client prin care se gestionează şi se achită facturi, se transmite indexul autocitit sause confirmă o plată direct de pe laptop sau smartphone;

Ioana - asistentul virtual de la care se obţin informaţii despre factură şi se transmite indexul contorului fără a fi nevoie de interacţiunea cu un agent;

eBooking - serviciul prin care se planifică vizita lamagazinele companiei;

info SMS şi autocitire index - serviciile prin care se poate afla suma de plătit, se poateconfirma o plată şi transmite indexul autocitit.

Experienţa de 15 ani, poziţia de top pe care E.ONo are pe piaţa de energie, capacitatea operaţională şi financiară a companiei, reprezintă garanţiade a avea un partener de încredere pe termen lung,siguranţa continuităţii furnizării energiei electrice şi servicii de calitate.

Mai multe informaţii utile despre liberalizare şi ofertele E.ON se găsesc la adresa www.eon.ro/liberalizare-energie. Contractele pot fi încheiate 100% online, în 3 paşi simpli.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb