ADVERTORIAL ErFi - Let's grow and have Fun!

Media-Advertising / 21 decembrie 2022

ErFi - Let's grow and have Fun!

ErFi este o poveste născută deodată şi crescută împreună cu copiii mei, Eric şi Filip, o poveste cu şi despre lucruşoare pentru bebeluşi şi copii, produse pe care în mare parte am avut bucuria de a le folosi la propriu împreună cu piticii mei, pornind de la sisteme de monitorizare bebe, la cărucioare, balansoare, sisteme siguranţă auto copii, hăinuţe sau jucării educative, fiecare gamă marcând o nouă etapă în creşterea puilor mei.

Gama de produse oferită de ErFi este extrem de variată şi include cărucioare, scaune auto, balansoare, patuţuri, scaune de masă, sisteme de monitorizare audio şi video pentru copii, triciclete, spaţii de joacă, jucării educative, saltele, perne pentru gravide, perne de alăptat, mobilier din lemn, purificatoare, umidificatoare, roboţi de bucătărie, biberonerie, etc.

Iată câteva detalii despre produsele din portofoliul nostru:

Cărucioare - Dacă eşti la primul copil, cu siguranţă te întrebi cum alegi căruciorul potrivit pentru cel mic. Ei bine, sunt câteva criterii importante de care trebuie să ţii cont atunci când pleci în căutarea căruciorului perfect. Căruciorul trebuie să fie rezistent şi sigur, să fie multifuncţional, fabricat din materiale de cea mai bună calitate, să fie uşor şi practic, în aşa fel încât să îl poţi urca rapid pe scări şi, nu în ultimul rând, să se plieze simplu şi uşor. Noi îţi recomandăm cărucioarele multifuncţionale, 2 în 1 sau 3 în 1, pe care să le poţi folosi o perioadă mai lungă de timp şi pe care să le poţi adapta în funcţie de nevoile copilului. ErFi îţi oferă o gamă variată de cărucioare de la branduri renumite, precum: Graco, Bugaboo, Leclerc Baby, CYBEX, Maclaren, şi altele.

Scaune auto - Un scaun auto pentru copii este una dintre cele mai importante investiţii pe care le vei face, iar când vine vorba de siguranţa copilului tău, nu trebuie să faci în niciun caz rabat de la calitate. Când cumperi un scaun auto trebuie să ai grijă ca acesta să îndeplinească toate criteriile de siguranţă, să fie compatibil cu modelul tău de maşină, să fie adaptabil, deci să poată fi folosit până la vârste mai mari şi, nu în ultimul rând, să fie confortabil pentru cel mic. Toate scaunele auto recomandate de ErFi au fost selectate dintre modelele care au obţinut rezultate bune la testele de impact şi care au fost testate şi de specialiştii noştri în privinţa uşurinţei de instalare, utilizare şi întreţinere. Britax Römer, CYBEX, Diono, Graco, Maxi Cosi, Avionaut, sunt doar câteva dintre brandurile pe care le vei găsi în portofoliul nostru.

Patuţuri - Bebeluşul îşi va petrece cea mai mare parte a timpului în pătuţ, aşa că acesta trebuie să îi ofere confortul şi siguranţa necesare pentru a se dezvolta armonios. Pătuţul trebuie să fie stabil, sigur şi confortabil pentru cel mic. Graco, Micuna, Childhome, sunt doar trei branduri care au creat produse inovatoare şi utile, gândite de părinţi, concepute în jurul siguranţei si a durabilităţii produselor destinate celor mici.

Scaune de masă - Nici nu îţi dai seama cum trec primele şase luni din viaţa celui mic şi imediat ajungeţi la diversificare, iar cel mai importat accesoriu de care aveţi nevoie este scaunul de masă. Graco şi Childhome îţi oferă modele cu adevărat moderne, adaptate nevoilor părinţilor şi extrem de confortabile pentru bebeluşi.

Balansoare - Un balansoar trebuie să îi ofere bebeluşului siguranţă, confort şi relaxare. Un balansoar modern trebuie sa fie silentios, să aibă mai multe poziţii de înclinare, sa fie dotat cu funcţii de liniştire precum melodii şi sunete din natură, vibraţii, să fie şi pliabil în aşa fel încât să îl puteţi lua cu voi la drum, dacă va fi nevoie. Graco este firma care a revoluţionat piaţa balansoarelor electronice prin modelele sale ergonomice, mutifuncţionale şi silenţioase.

Masa bebeluşului - După primele şase luni de alăptare vine diversificarea, o etapă extrem de importantă în viaţa bebeluşului. Robotul de bucătărie Babycook® de la BÉABA îţi va fi de mare ajutor în acea perioadă, pentru că vei economisi timp când vine vorba de pregătirea piureurilor pentru bebe şi te va scuti de mult efort şi stres în bucătărie. Este dotat cu funcţiile de care ai nevoie: steamer, blender, reîncălzeşte şi decongelează mâncarea, astfel vei pregăti o masă completă pentru bebe, de la antreu până la desert, în doar câteva minute. Pe lângă robotul de bucătărie, este important să ai şi câteva recipiente şi ustensile de masă pentru diversificare. Vesela trebuie să fie dintr-un material sănătos, durabil, cu colţuri rotunjite, astfel încât să nu existe riscuri de rănire pentru bebe. Timp de 30 de ani, brandul francez BÉABA a creat produse cu design inteligent, concepute pentru a uşura viaţa tinerilor părinţi, cu stil şi o doză bună de distracţie.

Igienă şi sănătate - La ErFi găseşti toate produsele de care ai nevoie pentru primul an de viaţă al bebeluşului şi nu numai. Umidificatoare şi purificatoare, termometre, cântare, aspiratoare nazale, cădiţe şi mese de înfăşat, inele de dentiţie, oliţe, etc. Toate articolele de îngrijire oferite de ErFi sunt de calitate, sunt testate şi certificate, având ca scop principal siguranţa bebeluşului.

Sisteme de monitorizare - Sistemele de monitorizare Motorola reprezintă o investiţie în siguranţa copilului şi în liniştea ta. Fie că vrei să îţi termini liniştită treburile gospodăreşti în timp ce bebeluşul se joacă în pătuţ, ori să te relaxezi când el doarme în altă cameră, un sistem de monitorizare audio sau video este ajutorul tău de nădejde!

Jucării şi jocuri - Gama de jucării şi jocuri distractive oferite de ErFi sunt construite pentru a ajuta copiii să işi dezvolte funcţiile intelectuale şi motorii prin stimularea cognitivă şi creativă. Jucării pentru bebeluşi, seturi de construcţie, jucării educative, artă şi creaţie, jucării de rol, instrumente muzicale, jucării interactive, triciclete şi biciclete, toate au un rol extrem de important în dezvoltarea celor mici. Doona, Arias, Quercetti, Eddy Toys, sunt doar câteva dintre brandurile ce aduc bucuria celor mici!

Unde ne găsiţi? Vă aştept zilnic, alături de colegele şi prietenele mele în magazinul ErFi de pe Splaiul Unirii 49, Sector 3, Bucureşti, locul în care ne-am propus să creăm cea mai primitoare atmosferă, acolo unde veţi găsi oricând un sfat profesionist, dar şi cu multă empatie şi neapărat un ceai sau o ciocolată caldă, numai bune de dezlegat inima.

Mai multe informaţii despre tot ce are de oferit familia ErFi veţi găsi pe www.erfi.ro, sau pe paginile de Instagram: https://www.instagram.com/erfi.ro şi Facebook: https://www.facebook.com/magazinErFi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb