ADVERTORIAL Eşti un iubitor de offroad? Iată câteva accesorii special concepute pentru a îmbunătăţi această experienţă!

Media-Advertising / 17 iulie 2020

Eşti un iubitor de offroad? Iată câteva accesorii special concepute pentru a îmbunătăţi această experienţă!

Nu mai reprezintă de multă vreme un secret faptul că pentru foarte mulţi conducători auto, maşinile înseamnă mai mult decât nişte simple mijloace de transport. Mulţi dintre aceştia îşi doresc performanţe cât mai bune de la autovehiculele proprii, motiv pentru care de-a lungul timpului fac numeroase achiziţii menite să le îmbunătăţească întreaga experienţă de condus. La acest capitol desigur, putem vorbi şi despre pasionaţii de off road, pentru care acest lucru a devenit mai degrabă un stil de viataţă. La fel precum orice alt sport existent până în momentul de faţă, off road-ul presupune mult antrenament, dedicare, dar şi investiţia în diferite accesorii specifice, care să aducă un plus de performanţă şi siguranţă. Deşi poate că în ţara noastră off road-ul nu pare un sport foarte comun, în realitate acesta se practică cu succes de foarte mulţi ani, chiar dacă vorbim despre o comunitate mai restrânsă. Off road-ul nu este pentru oricine, ci am putea spune că doar pentru cei care iubesc adrenalina şi frumuseţile naturii în egală măsură. După cum era de aşteptat, nu orice autovehicul este potrivit pentru acest sport, astfel că este necesar totodată să se investească şi în diferite accesorii.

Din fericire însă, în prezent există un număr destul de mare de magazine care ne pot pune la dispoziţie o gamă foarte variată de piese şi accesorii pentru maşini special concepute pentru acest sport. Spre exemplu, Landatelier.ro, un magazin online renumit, te întâmpină cu o gamă foarte variată de accesorii şi piese pentru range rover, de care cu certitudine vei avea nevoie dacă eşti un pasionat de off road. Pentru că ne dorim ca tu să te poţi bucura de o experienţă de off road unică, am pregătit pentru tine o listă cu câteva dintre cele mai uzuale accesorii care te pot ajuta să îţi îmbunătăţeşti întreaga experienţă.

Bullbar-ul

Cu certitudine bullbar-ur nu este un produs străin pentru niciun practicant al off road-ului având în vedere importanţa acestuia. Mai exact, un bullbar este un mecanism montat pe partea din faţă sau din spate a unui autovehicul, pentru a proteja atât pasagerii, cât şi autovehiculul, de o posibilă coliziune. Acest accesoriu este foarte util practicanţilor de off road, deoarece autoturismele acestora sunt întotdeauna expuse deteriorării, indiferent de cât de multă experienţă este vorba la mijloc.

Suspensii off road

Suspensiile off road reprezintă o necesitate absolut strictă, iar dacă eşti un practicant al acestui sport, cu certitudine poţi înţelege perfect importanţa acestui produs. Dacă vorbim despre competiţii, cu certitudine nu îţi doreşti o situaţie precum cea în care vei fi eliminat primul din cadrul acestuia din pricina faptului că amortizoarele au cedat brusc. Deşi reprezintă o investiţie destul de importantă, suspensiile off road nu sunt un moft.

Suport auto pentru telefoane

Off road-ul este o experienţă ce implică multă adrenalină şi care poate oferi în acelaşi timp şi momente unice, motiv pentru care imortalizarea acestora cu ajutorul telefonului mobil reprezintă un mod foarte practic prin care putem păstra aceste amintiri pentru vreme îndelungată. În acest sens, un suport auto pentru telefoane, reprezintă o achiziţie absolut indispensabilă având în vedere că nu vei avea posibilitatea de a conduce şi a filma concomitent. Un astfel de suport îţi va păstra telefonul intact şi la locul lui, chiar şi atunci când vei parcurge trasee anevioase.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb