ADVERTORIAL Grupul CARMISTIN, finanţarea în valoare de 90 milioane euro pentru investiţii


Media-Advertising / 8 ianuarie 2021

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/piglet-sleep-pig-farm-relaxed-3386356/

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/piglet-sleep-pig-farm-relaxed-3386356/

Într-o perioadă în care marea majoritate a companiilor intră în restrângere de activitate din cauza pandemiei COVID-19, Grupul CARMISTIN unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa agroalimentară din România anunţă că, la sfârşitul lunii noiembrie, a semnat o facilitate de credit sindicalizată.

Finanţarea în valoare de 90 milioane de euro a fost aranjată de un sindicat al instituţiilor bancare format din: Banca Comercială Română SA, CEC Bank, EximBank SA, Intesa Sanpaolo România SA şi OTP Bank România SA.

Înfiinţat în anul 2000 de familia Paraschiv, Grupul CARMISTIN este unul dintre puţinele holdinguri agricole româneşti care funcţionează în sistem integrat. Carmistin cuprinde peste 20 de companii grupate în patru divizii de producţie - pui, porc, vită şi agricultură. Prin­cipalele companii sunt Avicarvil, Avirom Plus, Avicarvil Farms, Avicarvil Farming, Avicarvil Food & Dis­tri­bution, Porcellino Grasso, Agrikilti, Carmistin Trading, Carmistin Inter­na­tional, Pajo Agriculture, Tracian Beef ş.a.

Potrivit reprezentanţilor Carmistin, creditul va fi utilizat de cele peste 20 de companii membre ale grupului pentru finanţarea proiectelor de investiţii, refinanţarea creditelor bilaterale existente, precum şi pentru acoperirea nevoilor de capital de lucru.

"Acest proiect va permite grupului Carmistin să-şi continue creşterea într-un ritm accelerat pe cele trei linii de afaceri principale: pui, porc şi producţia de furaje. Astfel, vom intra într-o nouă etapă de dezvoltare atât din punct de vedere a creşterii vitezei procesului investiţional, cât şi din punct de vedere al modului de organizare şi structurare al liniilor de business. Companiile din Grupul Carmistin lucrează independent, dar cu aceeaşi misiune - totul pentru hrană!", a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv al Grupului Carmistin.

De cealaltă parte, reprezentanţii instituţiilor financiare recunosc că această finanţare reprezintă unul dintre cele mai ambiţioase proiecte antreprenoriale: "finanţarea Grupului Carmistin este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte antreprenoriale de dezvoltare a unui business românesc, mai ales în sectorul agribusiness, şi suntem onoraţi că am contribuit la realizarea acestui credit sindicalizat complex. Sperăm ca acest exemplu să fie urmat şi de alţi antreprenori români, pentru că sistemul bancar este pregătit să sprijine investiţiile în afaceri care aduc valoare adăugată în economie şi creeaza produse şi servicii Manufacturate în România", a declarat Bogdan Speteanu, Director Executiv Produse Corporate BCR.

Carmistin este unul dintre pu­ţinele holdinguri româ­neşti care integrează în pro­por­ţii de 90% lanţul de pro­duc­ţie agrozootehnic, începând de la cultiva­rea cerealelor, producţia de furaj, creşterea animalelor (pui, porc, vită) până la abatorizare, procesare şi distri­buţie de produse şi prepa­rate din carne (inclusiv în re­ţeaua proprie de retail).

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb