ADVERTORIAL Huawei Link Now ajută Alianţa Educaţiei Globale să implementeze iniţiativa TECH4ALL Digital Inclusion

Media-Advertising / 17 iulie 2020

Hu Houkun

Hu Houkun

Hu Houkun, Vicepreşedinte Huawei, a prezentat, pe 23 iunie, ideea şi planul de acţiune al iniţiativei TECH4ALL Digital Inclusion în domeniul educaţiei la forumul online de educaţie globală intitulat "Ştiinţa şi tehnologia ajută educaţia", subliniind: "conectarea şcolilor în vederea dezvoltării competenţelor digitale este o modalitate importantă de promovare a educaţiei de calitate ". La forum au participat experţi UNESCO, Asociaţia Sistemul Global pentru Comunicaţii Mobile GSMA, Ministerul Educaţiei din Senegal, universităţi, instituţii de învăţământ şi întreprinderi tehnologice.

Forumul global pentru educaţie online a dezbătut două subiecte "Continuitatea educaţiei la distanţă" şi "Inovaţia ştiinţifică şi tehnologică în vederea promovării educaţiei" şi a împărtăşit la faţa locului practicile şi experienţele din China, Franţa, Luxemburg, Senegal şi Africa de Sud. Printre aceştia, Borhene Chakroun, Directorul Departamentului pentru Politică şi Sistemul de educaţie continua din cadrul UNESCO, a subliniat că "cel puţin 63 de milioane de profesori din învăţământul primar şi gimnazial din lume sunt afectaţi de epidemia COVID-19, iar creşterea capacităţii de educaţie la distanţă este de extrem de urgentă; în viitor, educaţia la distanţă va deveni o parte indispensabilă a educaţiei şi formării profesorilor. Seyni Ndiaye Fall, şeful sistemului de gestionare a iformaţiilor din Ministerul Educaţiei din Senegal, a declarat în sesiunea de discuţii cu temna "Educaţia la distanţă pentru a asigura continuitatea educaţiei": în proiectul "Învaţă de acasă" din Senegal, Alianţa pentru Educaţie Globală, condusă de către UNESCO, a furnizat echipamente şi facilităţi pentru Ministerul Educaţiei din Senegal, precum şi instruire pentru profesori şi studenţi. Huawei a oferit Ministerului Educaţiei din Senegal tablete şi acces gratuit la Link Now, o platformă de învăţare la distanţă.

Începând cu epidemia COVID-19, Huawei s-a alăturat pentru prima dată Alianţei pentru Educaţie Globală, condusă de către UNESCO pentru a aborda împreună provocările educaţiei globale, a răspuns activ şi s-a alăturat acţiunilor prin TECH4ALL, inclusiv sprijinirea Ministerului Educaţiei din Senegal pentru realizarea învăţământului la distanţă pe durata epidemiei şi instruirea profesorilor locali, program de care au beneficiat peste 100.000 de elevi.

Huawei va lansa aplicaţia Link Now pentru publicul larg în viitorul apropiat, oferind trei servicii majore: mesagerie instantanee, birou de colaborare şi învăţare la distanţă, punând la dispoziţia mai multor persoane o experienţă de colaborare inteligentă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb