ADVERTORIAL Joburi în Constanţa în cele mai ofertante industrii. Află ce beneficii ai

Steluţa Năstase-Lupu
Media-Advertising / 31 ianuarie 2022

Joburi în Constanţa în cele mai ofertante industrii. Află ce beneficii ai

Dacă îţi doreşti să îmbini jobul cu relaxarea într-o destinaţie de vacanţă, pe eJobs.ro, vei găsi peste 3.000 de locuri de muncă Constanţa. Industriile cu cele mai multe oferte pentru angajare sunt retail, turism, transport, industria alimentară, IT, Telecom.

De ce să alegi un job în Constanţa?

Potrivit unui studiu al Băncii Mondiale, 22,2% dintre români s-ar muta la Constanţa. Motivele lor sunt destul de convingătoare: apropierea de mare, calitatea vieţii şi economia în dezvoltare a oraşului, acesta având cel mai mare port din ţară şi al doilea ca mărime din Europa, după Rotterdam.

Care sunt salariile în Constanţa?

Câştigul salarial mediu net în judeţul Constanţa a fost în luna octombrie 2021 de 3.148 lei, potrivit Institutului Naţional de Statistică. În ultimii doi ani salariul mediu net a crescut cu 13%. Şi îţi poţi spori veniturile, alegând joburi în IT sau inginerie sau joburi în retail, unde primeşti bonusuri în funcţie de implicare şi rezultate.

Conform datelor de pe Salario, comparatorul de salarii lansat de eJobs, printre cele mai mari salarii în Constanţa se înregistrează în IT - ca Manager IT (10.000 lei/mediu/net ), în Telecom - ca Business Manager (7.000 lei/net) sau în inginerie - ca Director Financiar (6.000 lei/net).

Locuri de muncă Constanţa

- Business Manager

Cu minimum 2 ani experienţă în vânzări directe sau în magazin, cunoştinţe de limba engleză şi pasiune pentru tehnologie, te califici pentru o poziţie de Business Manager în domeniul Telecom. Ce vei face? Vei atrage noi clienţi businеss şi contracte businеss. Vei promova şi vinde serviciile şi produsele companiei dedicate segmentului de firme mici şi mijlocii, identificând nevoile acestora şi ajutându-le să ia cele mai bune decizii, vei creşte valoarea curentă a actualilor clienţi prin promovarea unor soluţii noi.

Câştigul tău: salariu fix, comision, bonuri de masă şi abonament telefonie mobilă.

Store Manager

Eşti o persoană organizată şi atentă la prezentarea, aranjarea şi promovarea produselor? Îţi place să te implici în creşterea vânzărilor? Angajatorii din domeniul retail sunt în căutarea unor manageri de magazin, cu experienţă de minimum doi ani pe o poziţie similară în retail, flexibilitate în gândire şi în luarea deciziilor, atenţie la detalii, bune abilităţi de comunicare şi relaţionare cu angajaţii.

Câştigul tău: salariul net, bonusuri bazate pe indicii de performanţă şi pe vânzările realizate, bonus de echipă pentru realizarea targetului, outfit-uri ca uniformă, posibilitatea de dezvoltare profesională.

PHP Web Developer

Ai experienţă de lucru în PHP şi eşti familiar cu WordPress? Experienţa cu Linux, precum şi cunoaşterea soluţiilor B2B precum CRM-urile, ERP-urile reprezintă un plus pentru a te califica pentru un job în web development. Ce vei face? Vei fi responsabil de dezvoltarea şi implementarea proiectelor pentru segmentele B2B şi B2C, vei colabora cu echipa de dezvoltare pentru asigurarea calităţii proiectelor.

Câştigul tău: salariu fix, comision bazat pe performanţă, training, posibilitatea de a avansa spre Project Manager sau Product Owner.

QA Automation Engineer

Dacă înţelegi principiile de programare şi ai abilităţi analitice, dar şi experienţă dovedită în testare, poţi aplica pentru jobul de QA Automation Engineer în domeniul bancar. Responsabilităţile tale vor fi analiza cerinţelor, crearea planului de testare, folosirea testării automate, raportarea problemelor.

Câştigul tău: training-uri şi cursuri de dezvoltare personală şi profesională, activităţi recreative după muncă; oportunităţi de a-ţi dezvolta expertiza, de a accepta noi provocări şi de a te reinventa în interiorul companiei.

Manager restaurant

Experienţa în coordonarea şi motivarea echipei, dar şi în organizarea activităţii unui restaurant este esenţială pentru acest job. Ce vei face? Vei coordona programele de instruire/training ale personalului, vei menţine relaţia cu furnizorii şi vei urmării calitatea preparatelor.

Câştigul tău: bonusuri de performanţă, traininguri, mese asigurate, posibilitatea de a avansa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb