ADVERTORIAL: Leasingul operational si beneficiile inchirierii pe termen lung

A.M.
Media-Advertising / 2 decembrie 2019

Leasingul operational si beneficiile inchirierii pe termen lung

Leasingul operational se refera la transferarea dreptului de a utiliza un autovehicul sau o flota, cu obligatia achitarii unei rate lunare fixe.

Este practic o inchiriere auto pe termen lung. Aceste rate lunare, chiria, acopera toate costurile de functionare ale unei masini impreuna cu alte servicii suplimentare, optionale si aici intra costuri administrative, taxe si impozite, rovinieta, mentenanta si reparatii, anvelope, auto inlocuire, asistenta rutiera, monitorizare GPS; impreuna cu dobanzi si asigurari.

In aceste conditii, companiile vin in sprijinul utilizatorilor si externalizeaza catre beneficiar autoturismul solicitat iar acesta trebuie doar sa achite la timp, conform contractului, rata lunara.

Conform legislatiei in vigoare, la sfarsitul unui contract de lesingul operational, utilizatorul returneaza masina firmei proprietare.

Astfel, in cazul unui leasing financiar, dupa ce valoarea reziduala a fost achitata, clientul devine proprietar, insa in cazul unui leasing operational, clientul se foloseste de masina respectiva si de serviciile care deriva din contractual de leasing operational iar la final o returneaza.

Lesingul operational este un produs de finantare care permite oricarui client sa achite o rata care reflecta in mod obiectiv utilizarea autovehiculului platind in schimb o rata calculate in functie de rulajul annual si de durata contractului respectiv.

Acest instrument de finantare este de un real folos intrucat permite clientului sa plateasca doar pentru ceea ce utilizeaza iar la finalul contractului va restitui masina fara a exista riscul de revanzare intrucat intervine uzura ci aceasta spect revine in sarcina companiei de finantare, el canalizandu-se pe contractarea unei noi masini si astfel va utiliza in permanenta masini noi beneficiind de o siguranta si confort sporit.

Alege leasingul operational pentru a ne da posibilitatea de a te sprijini in asigurarea numeroaselor servicii iar tu te vei putea relaxat concentra atat pe viata profesionala cat si pe cea a afacerilor tale.

Optand pentru lesingul operational, beneficiezi de serviciile asigurate de catre o companie specializata derivand de aici o serie intreaga de avantaje si anume, externalizezi toate formele de riscuri referitoare la vehicul, scurtezi durata de timp alocata gestionarii autovehiculelor de catre personalul tau angajat.

Un alt avantaj major este acela ca te vei putea baza pe faptul ca toate cheltuielile sunt in permanenta sub control iar tu te vei putea astfel concentra asupra activitatii tale principale fara a aloca timp si a consuma resurse pentru aceaste servicii.

In concluzie, foloseste un instrument de finantare care isi incepe efectul in momentul semnarii unui contract dintre tine şi firma contractoare prin care compania respectiva se angajeaza sa iti puna la dispozitie o flota de masini contra unui cost lunar.

In acest cost lunar sunt incluse toate cheltuielile de care ar avea nevoie masina si anume vizite la service, schimbare de cauciucuri sezoniera, depozitare anvelope, asistenta rutiera, auto inlocuire, monitorizare GPS, asigurare RCA si Casco, ITP, schimb ulei si filtre precum si alte manopere privind intretinerea acesteia.

Alegand aceasta facilitate, alegi multiple beneficii pentru tine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb