ADVERTORIAL Moş Crăciun există! Şi are şi agenţie!

Ziarul BURSA #Companii / 24 decembrie 2014

Moş Crăciun există! Şi are şi agenţie!

Crăciunul este, probabil, cea mai aşteptată sărbătoare şi perioadă a anului. Deşi se celebrează doar 3 zile, toată luna decembrie stă sub semnul Crăciunului. Cadouri, întâlniri cu cei dragi, familie, prieteni, bună dispoziţie, poate şi împăcare sau momente de meditaţie. Dar ce ar fi Crăciunul fără cel care-l simbolizează? Adică fără Moş Crăciun?

Cel mai frumos cadou de sărbători făcut celor dragi este un Moş Crăciun! Ei bine, aflaţi că moşii se şi pot închiria. Şi sunt cât se poate de autentici. În Bucureşti există Agenţia Moş Crăciun, care se ocupă chiar cu asta. Ea a dezvoltat, în cei 20 ani de activitate, un pachet complex de servicii pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, punând la dispoziţia clientilor săi Moşi Crăciuni, Spiriduşi şi Crăciuniţe pentru firme sau particulari.

Agenţia Moş Crăciun vă oferă mai multe tipuri de moşi, care pot face faţă absolut oricărei situaţii. Să-i trecem în revistă!

Moş Crăciun la tine acasă. De Crăciun, cu toţii suntem copii şi aşteptăm să vină Moşul. Dar să începem totuşi cu... copiii. Moş Crăciun particular este cea mai plăcută surpriză pe care o puteţi face familiei, copiilor sau prietenilor! Fiind vorba de un Moş Crăciun adevărat (agenţia garantează şi vârsta, şi experienţa de dialog cu copiii a celui mai iubit bătrân), acesta va şti ce întrebări să pună pentru a verifica dacă cei prezenţi îşi merită cadourile. Tariful este de 200 de lei per prestaţie, în funcţie de numărul de copii.

Moş Crăciun corporate îşi dedică timpul grădiniţelor, angajatorilor, angajaţilor şi copiilor acestora sau partenerilor de afaceri! Orice petrecere de Crăciun poate deveni mai autentică prin prezenţa unui Moş Crăciun profesionist, care îi va lăuda pe cei merituoşi şi îi va motiva pe toţi cei prezenţi să fie mai buni pe viitor. În acest caz, tariful este de 50 Euro/oră (dar există un tarif special pentru şcoli şi grădiniţe, de 8 lei/copil, minimum 160 lei/ prestaţie).

Dar uneori avem nevoie şi de spaţii publice. Aici vorbim de Moş Crăciun animator - pentru magazine, restaurante, baruri etc.! Moşi Crăciunii agenţiei cu acelaşi nume vor întregi atmosfera de Sărbătoare, invitând clienţii, discutând cu ei, oferindu-le mici atenţii sau materiale publicitare. Programul lor poate fi personalizat, în funcţie de specificul fiecărei locaţii şi de obiective. Tariful este de 25 Euro/oră; 40 Euro/două ore/zi; 60 Euro/patru ore/zi.

În al patrulea rând, moşul poate să vă şi promoveze afacerea! Da, vorbim de Moş Crăciun promoter! Acesta va împărţi pentru firma dumneavoastră materiale promoţionale în punctele cheie din Bucureşti! Tarifele sunt: 25 Euro/ora; 40 Euro/două ore/zi; 60 Euro/patru ore/zi.

Puţini ştiu că Moş Crăciun poate fi şi curier! Deşi e normal, ţinând cont că vizitează atâtea case. Probabil că este cel mai aşteptat curier din lume. Partenerii dumneavoastră de afaceri pot primi cadourile speciale pe care le-aţi pregătit direct de la Moş Crăciun. Tariful este de 7 Euro/livrare în Bucureşti (minim 5 livrări).

În final, probabil că ne veţi întreba dacă Moş Crăciun nu are şi o parteneră. Fireşte că are, există Crăciuniţele şi Spiriduşii! În oricare dintre variantele mai sus menţionate, Moş Crăciun poate fi însoţit sau înlocuit de Crăciuniţe profesioniste. Tarifele sunt de 50 Euro/oră; 85 Euro/două ore/zi; 100 Euro/patru ore/zi.

Ar mai fi de spus că Agenţia Moş Crăciun poate organiza de la zero, pentru firme şi grupuri, inclusiv petrecerile de Crăciun, având o serie de locaţii de top. Deci moşul nu se limitează doar la cadouri, ci poate sprijini... afaceri. Deoarece, cu ocazia petrecerii de Crăciun sunt răsplătiţi partenerii şi angajaţii, ei devenind, fireşte, şi mai fideli anul viitor, dacă are grijă de ei Moş Crăciun.

Cum îl puteţi găsi pe Moş Crăciun? Pe internet, la www.agentiamoscraciun.ro, unde veţi vedea şi toate celelalte repere de contact. Reţineţi un lucru: Moş Crăciun s-a modernizat, are blog, dar şi facebook şi twitter. Şi vă răspunde garantat!

Persoană de contact: Dan Anghelescu

Telefon: 0722.202.626

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb