ADVERTORIAL NKD Analytics şi pasiunea pentru Options

C.B.
Media-Advertising / 24 aprilie 2020

NKD Analytics şi pasiunea pentru Options

NKD Analytics este un start-up clujean de cercetare şi analiză de piaţă care a început acum 1 an din pasiunea pentru strategie.

Deşi compania este una extrem de tânără, cunoştinţele noastre în ce priveşte piaţa de capital şi cu precădere cea din America care de altfel are şi de departe cea mai mare lichiditate, sunt extrem de aprofundate. Aceasta se datorează faptului că fondatorul companiei în decursul celor 10 ani+ în care a stat în Chicago/USA a participat la nenumărate programe educaţionale oferite de Chicago Board of Trade, Chicago Mercatile Exchange cât şi la alte evenimente cu scopuri educaţionale în domeniul bursier.

Compania are la bază o abordare cu precădere statistică, cu analiză de grafic doar pe alocuri. Porneşte de la premisa că "timing the market' este la limita imposibilului şi ca alternativă urmăreşte să reducă expunerea direcţională a unei tranzacţii pe cât posibil. Soluţia pentru acest lucru e încorporarea de tranzacţii cu Options în portofoliul clientului.

Concomitent urmărim, de ce nu şi să colaborăm cu cei care vor să aibă expunere doar pe piaţa de capital din România. Observăm în multe momente o abordare greşită din start ce are loc la momentul deschiderii unei tranzacţii. Persoanele care investesc pe bursă trebuie să aibă o abordare mai obiectivă şi motivele care stau la baza unei decizii să aibă considerente bine conturate şi fezabile. Ca exemplu aud multă lume care are intenţia de a cumpăra o anume acţiune X pentru că e cumpărată de toţi din cercul social şi vrea să obţină 50% în 6 luni să zicem. O abordare mai sănătoasă ar fi o analiză a mişcării aşteptate în intervalul de timp de 6 luni luând în considerare volatilitatea anuală, şi doar pe urmă raportat la acesta avem o estimare realistă dacă targetul iniţial de 50% e fezabil? Mai mult ca sigur că nu...Toate acestea se pot afla prin intermediul unor procedee statistice şi noi suntem dornici să vă ajutăm şi să vă ghidăm înspre a alege strategia corectă atât raportat din punctul de vedere a unei abordări complexe de Management de Portofoliu cât şi a toleranţei dumneavoastră la risc.

Implementarea tranzacţiilor cu Options în portofoliu induce posibilitatea de folosire a unor strategii care pot să vă aducă un profit atât dacă acţiunea respectivă stă pe loc, cât şi chiar dacă scade un anumit procent. Este esenţială de altfel pentru diversificarea portofoliului la un nivel şi de strategie şi nu doar de alocare variată.

NKD Analytics poate să fie un "trading coach' şi în buletinul nostru informativ săptămânal oferim idei de tranzacţii ce ţin de strategii complexe, argumentate de o cercetare şi analiză statistică aprofundată.

Noi credem că investiţia la bursă e bine să reflecte atitudinea persoanei faţă de compania respectivă, iar persoana care investeşte să se regăsească în produsul sau serviciul respectiv: Cum ar fi ca un enviromentalist să cumpere acţiuni la o companie minieră sau petrolieră, de exemplu? Dacă îşi reorienteaza investiţia sa pe bursă spre o companie care rezonează cu valorile sale, aceasta ajunge să fie mai mult decât o investiţie la bursă. Ajunge să nu se reducă la eventualul profit, ajunge să fie o prelungire a principiilor şi crezurilor persoanei respective şi deci "meaningful investment' şi să contribuie la o stare de bunăstare nu doar materială."

În concluzie, va rugăm să ne contactaţi şi să ne daţi şansa să creştem împreună.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb