ADVERTORIAL Publyo, platforma care scade costurile campaniilor media desfăşurate de agenţii

Media-Advertising / 7 iunie 2022

Publyo, platforma care scade costurile campaniilor media desfăşurate de agenţii

Marketingul digital şi campaniile de comunicare şi conţinut desfăşurate în mediul online au devenit un "ingredient" de nelipsit din strategia câştigătoare a oricărei companii în 2022.

Cum trendul pentru consumul de online este unul ascendent cu potenţial încă mare şi pentru viitor, cererea de servicii de comunicare în mediul digital a crescut şi ea.

Evident că nici oferta nu a rămas în urmă şi există pe piaţă multe agenţii de marketing digital care desfăşoară servicii multiple pentru clienţii lor în mediul online. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de servicii este desfăşurarea de campanii de publicare de conţinut şi articole pe site-uri iar volumul de muncă al agenţiilor a crescut considerabil.

Plecând de la acest aspect, s-a lansat pe piaţa din România Publyo , prima platformă automatizată prin care strategia de conţinut online se poate implementa rapid şi cu economii serioase de timp şi resurse materiale şi umane, acoperind toate etapele emergente: planificare, upload conţinut, raportare şi monitorizare, oricând mulţi clienţi ai avea.

Nu a fost niciodată mai uşor să planifici şi să trimiţi către publicare sute de articole în cel mai scurt timp posibil. Scrierea de mailuri tradiţionale cu publisherii şi clienţii este deja ceva de domeniul trecutului dacă vei începe chiar de astăzi să foloseşti această platforma revoluţionară, unică pe piaţa media din ţara noastră.

Sistemul Publyo CRM permite atât planificarea, uploadul de conţinut, raportarea şi monitorizarea articolelor într-un mod automatizat, dar şi comunicarea în timp real cu clienţii, writterii şi publisherii pentru a şti în permanenţă statusul campaniei media.

Targetul de clienţi este unul amplu, de la agenţii de digital şi media, până la cele de PR şi chiar departamente interne de marketing iar pentru a te bucura de beneficiile platformei ai la dispoziţie mai multe tipuri de abonamente, în funcţie de propriile tale necesităţi.

Comparând costurile abonamentelor care pornesc de la 200 euro/lună cu beneficiile reale şi relevante ale platformei, vei descoperi curând că rata de investiţie este una extrem de profitabilă: eficientizezi munca echipei tale, câştigi timp, planifici extrem de uşor campaniile de articole, ai la dispoziţie o listă cu cei mai importanţi publisheri, ai toată comunicarea, datele clienţilor, rapoartele şi linkurile articolelor în acelaşi loc.

Abonamentul Digital Marketer conţine:

- Modul media planificare: poţi crea o campanie media pentru fiecare client în parte, alegând data şi site-urile unde se doreşte publicarea articolelor

- Modul raportare: Poţi încărca direct în sistem articolele şi le poţi trimite automat către site-ul publisherului. În momentul în care publisherul publică articolul, primeşti automat atât tu cât şi clientul raport cu linkul.

- Shop: ai posibilitatea de a achiziţia publicarea de articole pe site-uri ale publisherilor la cele mai bune preţuri

Abonamentul Agency conţine pe lângă beneficiile Abonanamentului Digital Marker şi următoarele facilităţi:

- Modulul Writteri: nu numai că poţi comunica direct cu publisherii şi clienţii tăi direct din platformă, dar poţi solicita în aceeaşi manieră şi echipei tale de writteri să scrie articole specificându-le tipul acestora, cuvinte cheie, data de predare. La rândul lor aceştia pot încărca direct în sistem articolele scrise care vor putea fi aprobate automat de către clienţii tăi.

- Modul Monitorizare: sistemul Publyo CRM monitorizează şi se asigură că link-urile de publicare ale articolelor rămân active pe site-uri, în caz contrar trimiţând automat notificări către publisher pentru a remedia problema.

- Modul Non Media Plan: poţi să trimiţi către publicare şi articole care nu au fost incluse într-o planificare media

- BONUS: postare de articole gratuite pe 23 de site-uri

Abonamentul Agency+ este upgradat cu încă trei facilităţi importante:

- îţi poţi personaliza modulul de raportare

- poţi crea emailuri personalizate

- ai server dedicate

Abonamentul Enterprise are inclus:

- Modul Media Planificare + Writteri

- Modul Articole Non Media Plan

- Modul Monitorizare

- Modul Raportare

- Shop

- White Label

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb