ADVERTORIAL Stailer este agenda personală pentru programări la salon. Găsiţi stiliştii potriviţi mai simplu!


Media-Advertising / 7 aprilie 2022

Stailer este agenda personală pentru programări la salon. Găsiţi stiliştii potriviţi mai simplu!

Timpul este o mare problemă în acest secol. Mai exact lipsa timpului este o problemă pe care o întâlnim deseori în jurul nostru. Astfel că fiecare persoană are de rezolvat fel şi fel de lucruri. Numai că programul de muncă nu este flexibil pentru oricine, ceea ce înseamnă constrângere în privinţa timpului liber rămas care trebuie împărţit cu atenţie.

Astfel că sunt lăsate la o parte unele nevoi personale şi momentele pentru îngrijirea personală, în special atunci când vorbim despre cele care necesită o vizită la saloanele de beauty. Motiv pentru care a apărut Stailer - care este aplicaţia şi platforma pentru programari la salon online. Poate fi soluţia de care aveaţi nevoie pentru a nu renunţa la schimbările cu privire la aspectul fizic dorite din cauză că nu găseaţi loc liber la salon.

Stailer - o dorinţă, mai multe soluţii posibile

Deseori schimbarea de spirit şi de atitudine chiar vine de la schimbările cu privire la aspectul fizic. O nouă coafură, manichiură sau chiar stilizarea sprâncenelor poate veni cu o atitudine mai pozitivă, pot reda încredere mai mare de sine. Este atât de simplu să daţi restart cursului unei zile dacă aveţi atitudinea potrivită. Asta înseamnă să faceţi mici lucruri pentru voi.

Vizita la salon este mai la îndemână acum pentru că există Stailer. Dacă vă doriţi să mergeţi la salon pentru o nouă tunsoare spre exemplu puteţi căuta stiliştii disponibili în doar câteva minute. Stailer este acea aplicatie dedicata pentru programari la salon şi în acelaşi timp este şi aplicaţia care vă permite să găsiţi lista cu stiliştii care au locuri disponibile în ziua şi la ora la care puteţi merge.

Astfel că puteţi găsi mai multe variante potrivite pentru o singură dorinţă - un singur serviciu în ceea ce priveşte sfera beauty.

Rezultate imediate, căutări rapide

Tot ce trebuie să faceţi pentru a găsi stiliştii potriviţi este să accesaţi platforma sau să descărcaţi aplicaţia şi să creaţi un cont. Nu durează mult crearea contului pentru că puteţi asocia cu pagina de Facebook şi informaţiile sunt completate automat.

Veţi descoperi mai apoi pe prima pagină lista din care puteţi selecta toate informaţiile care vă interesează. Veţi selecta astfel oraşul din care sunteţi (fiind peste 40 de oraşe disponibile pe Stailer). Alături de acesta veţi selecta şi serviciul, ora, data şi genul pentru ca Stailer să vă afişeze lista cu stiliştii care vă interesează şi care au locuri libere în ziua respectivă.

Toate informaţiile la îndemână

Cu ajutorul Stailer puteţi merge la stiliştii care credeţi că vă pot oferi serviciile pe care vi le doriţi. Asta pentru că veţi vedea pentru fiecare dintre ei toate informaţiile care vă interesează cu privire la preţuri, timp de lucru, poze cu alte rezultate şi salonul la care lucrează.

Stailer poate deveni agenda voastră personală cu privire la programările la salon pentru că puteţi economisi foarte mult timp şi aveţi informaţiile necesare la îndemână. Nu sunaţi la fiecare salon, ci vedeţi direct lista completă cu disponibilităţi în doar câteva minute.

Accesaţi platforma sau descărcaţi aplicaţia pentru a descoperi toate avantajele de care puteţi avea parte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb