ADVERTORIAL Strategia asta te va ajuta să câştigi la pariurile pe eSports

Media-Advertising / 23 mai 2022

Strategia asta te va ajuta să câştigi la pariurile pe eSports

Există un nou trend printre cei care îşi doresc să plaseze pariuri pe tot felul de sporturi, ligi şi meciuri. În timp ce generaţiile mai în vârstă au continuat să se bucure de meciuri sportive clasice precum fotbalul sau tenisul, pariorii mai tineri au ajuns să fie mai atraşi de ligile şi meciurile de esports care au loc în fiecare zi, la o cantitate tot mai mare. Astfel, s-a creat fenomenul de eSports, iar astăzi vom încerca să te învăţăm cum poţi să pariezi cel mai eficient pe asemenea sporturi.

Trebuie să ştii de ce este unic jocul pe care pariezi

Pare absurd să spui că jocurile video sunt unice în felul lor. Dar te-ai întrebat vreodată care este modul în care ele sunt atât de diferite? Adică majoritatea dintre ele seamănă, exact cum 40 Super Hots seamănă cu 20 Super Hots. Dar este posibil ca tehnicile de joc să fie complet diferite. Deci care este diferenţa dintre cele două? Aceasta este o întrebare bună chiar şi pentru cei care nu înţeleg pe deplin jocurile eSports. Ce poate fi unic la 5 jocuri unde singurul obiectiv este ca una dintre echipele de 5 jucători să câştige? Din punct de vedere al principiului, este adevărat că jocurile de eSports sunt destul de similare, dar asta nu înseamnă că au şi reguli sau pariuri diferite.

Defapt, chiar acest aspect este cel care le face diferite. Da, există zeci de jocuri unde echipe de 5 jucători se înfruntă pentru a câştiga, dar obiectivele, scorul, stilul de joc şi chiar regulamentul sunt complet diferite. Astfel, se creează oportunităţi diferite de pariere şi vei vedea că niciun joc nu seamănă cu celălalt. Avem şi un exemplu foarte bun pentru tine. Jocul de CSGO şi cel de League of Legends. Ambele jocuri au echipe de câte 5 jucători. Şi în LOL, dar şi în CSGO, scopul este să elimini cât mai repede şi cât mai des adversarii. Dar League of Legends nu este un shooter şi nici un joc în first person. Detaliile sunt multe, dar o simplă căutare pe Google va clarifica foarte multe pentru tine.

Ştii ce mai este avantajos la tot acest fenomen de eSports? Faptul că tot mai des, există sponsori interesaţi de capacitatea de promovare a acestor evenimente. În jocuri precum Overwatch sau League of Legends, deja sponsorii au creat premii de milioane de dolari, iar în România, agenţiile de pariuri au creat deja secţiuni separate din propriile website-uri unde vei putea să creezi bilete cu meciuri exclusiv provenite din ligile de eSports.

Strategia asta te va ajuta să câştigi la pariurile pe eSports

Lărgeşte-ţi orizonturile odată ce ai succes

Nu doar că este benefic şi indicat să faci acest lucru, dar este mai mult decât necesar şi te vei simţi chiar obligat să faci asta deoarece unul dintre cele mai importanţi factori care fac diferenţa dintre sporturile clasice şi eSports este că sunt electronice. Toate categoriile de eSports pot fi schimbate, pot avea tot felul de reguli de la an la an, iar asta nu înseamnă decât că fiecare parior va trebui să aibă foarte mare grijă ce decizii ia atunci când nu este suficient de informat în legătură cu noile schimbări dintr-un joc.

Vom lua din nou un exemplu din League of Legends unde echipele de jucător sunt cunoscute pentru abilităţile jucătorilor de a fii foarte buni cu personajele din jocuri. Dar ceea ce nu ştii este că echipa de administrare a jocului poate schimba modul în care un personaj funcţionează. Iar dacă aceste schimbări influenţează stilul de joc al echipei, pariul tău este posibil să fie greşit şi să te facă să pierzi un bilet profitabil chiar din cauza unei schimbări ce a apărut cu câteva zile înainte de meci. Data viitoare când pariezi la eSports, nu uita că nimic nu este simplu şi că trebuie să te informezi chiar şi în acest sport.

Strategia asta te va ajuta să câştigi la pariurile pe eSports

Joacă jocul

Acesta este cel mai bun sfat pe care l-am putea oferi cuiva vreodată. Ai nevoie să înveţi să pariezi cât mai bine şi cu rezultate cât mai bune la eSports? Pune mâna şi joacă-te acel joc până când înţelegi principiile acestuia şi vei vedea că pariurile devin mult mai simple. Majoritatea oamenilor care pariază pe fotbal o fac deoarece au măcar un minim de cunoştinţe despre acest sport.

Vrei să fii un cititor foarte bun de date şi să faci pronosticuri corect pentru toate jocurile şi meciurile care se joacă? Atunci, cu siguranţă va trebui să fii unul dintre cei care este complet implicat în industrie. Mergi şi învaţă jocul, apoi mergi şi câştigă bani datorită lui.

Concluzie

Nu este chiar o strategie exprimată în detaliu, dar cu siguranţă te va ajuta să plasezi pariuri mai bune decât 80% din comunitate. Mult noroc şi spor la joc!

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb