ADVERTORIAL Tehnologia 5G din China nu este o ameninţare pentru Europa

Media-Advertising / 11 decembrie 2019

Tehnologia 5G din China nu este o ameninţare pentru Europa

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a pornit campania sa de dezinformare împotriva Chinei şi companiilor chineze, încercând să câştige inimile şi minţile europenilor cu o lungă listă de declaraţii false. Este cel mai recent exemplu de diplomat de top din SUA care a aruncat cu noroi împotriva companiilor de profil din China.

În opinia sa, "Europa trebuie să pună securitatea pe primul loc în ceea ce priveşte reţelele 5G" (2 decembrie).

Argumentele lui Pompeo împotriva Huawei sunt departe de adevăr. În ciuda vânătorii de vrăjitoare şi a tendinţelor hype media, nicio ţară sau niciun individ nu a prezentat dovezi solide care să demonstreze că Huawei reprezintă o ameninţare la adresa securităţii.

Aşa cum a raportat cotidianul german Der Tagesspiegel în mai, guvernul U.K., Oficiul Federal al Germaniei pentru Securitatea Informaţiilor şi Comisia Europeană nu au reuşit să găsească nicio problemă ascunsă în privinţa Huawei. În timp ce Pompeo atacă Partidul Comunist Chinez şi revendică cu mândrie temelia morală, el uită de notoriul program de supraveghere PRISM al ANS şi de legătura dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai Americii.

Eforturile lui Pompeo subminează conceptul de securitate naţională. El profită de creşterea conştiinţei publice a securităţii tehnologiei pentru a-şi promova propria agendă politică. Dacă logica lui Pompeo este valabilă, chiar şi o sticlă de vin produsă într-o ţară cu un sistem politic diferit ar putea fi otrăvitoare. În acest caz, nu ne putem abţine să nu ne întrebăm: este mai curând o problemă de securitate sau este vorba despre America, în primul rând?

Argumentele lui Pompeo împotriva Huawei sunt departe de adevăr.

Toată lumea este de acord că securitatea este de o importanţă primordială, date fiind ameninţările noi tehnologii. Acum se depun eforturi la nivel mondial pentru îmbunătăţirea securităţii tehnologiei 5G. Viitoarea reţea 5G este atât de integrată şi interconectată încât decuplarea nu va duce nicăieri. Pentru a construi un ecosistem 5G sigur, deschis, transparent şi sănătos, este imperativ să colaborăm într-un spirit de încredere reciprocă.

Europa se mândreşte cu multilateralismul şi susţine pieţele deschise. Era 5G va fi despre conectivitate şi deschidere. Să optăm pentru cooperare, şi nu pentru confruntare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb