ADVERTORIAL TOP 3 case de pariuri cu un portofoliu bogat de loterii! Pe care să o alegi?


Media-Advertising / 8 noiembrie 2021

TOP 3 case de pariuri cu un portofoliu bogat de loterii! Pe care să o alegi?

În ziua de astăzi, ai la dispoziţie numeroase agenţii dintre care să alegi unde să îţi încerci norocul, mai ales în România, mai ales când este vorba de mediul online. Libertatea de alegere este foarte preţioasă, în mod special când este vorba de distracţie, însă uneori ea poate să fie covârşitoare. Din zecile de cazinouri, tu unde să îţi faci cont?

Un prim lucru pe care este bine să îl ai în vedere este că nu există o agenţie care este perfectă pentru toată lumea. Fiecare în parte are avantajele şi dezavantajele sale, iar jucătorii îşi aleg operatorul, în funcţie de preferinţele pe care le au ei.

Dacă ţie îţi place adrenalina adusă de loterii internaţionale online, atunci orientează-te după acest criteriu. Ai în vedere nu doar cine are cele mai multe variante, dar şi opţiunile disponibile când vine vorba de caracteristicile biletelor.

● Care sunt cotele disponibile?

● Câte numere poţi selecta pentru un tichet?

● Ai posibilitatea să urmăreşti extragerile live?

Toate acestea sunt detalii foarte importante, mai ales dacă vrei să ai şanse de câştig, dar şi o experienţă cât mai deosebită. De asemenea, în funcţie de răspunsurile pe care le aştepţi şi de cele pe care le vei primi, adică de ce îţi poate pune la dispoziţie operatorul, procesul de selecţie va fi mai rapid şi mai simplu.

Pentru început, iată câteva recomandări pe care le-ai putea avea în vedere. Aceşti operatori sunt licenţiaţi de ONJN şi au multe de oferit, după cum poţi observa în scurta lor prezentare de mai jos.

Fortuna

În momentul de faţă, Fortuna este unul dintre cie mai cunoscuţi operatori de jocuri de noroc, având un portofoliu vast, care conţine atât Pariuri Sportive, cât şi diverse categorii de casino, precum păcănele, jocuri de cărţi şi masă, virtuale şi loterii. În ultima secţiune poţi plasa bilete la loterii din peste 25 de ţări, printre care Polonia Multi, Grecia Kino şi Italia 10eLotto, dar nu numai.

Agenţia Fortuna are o interfaţă foarte uşor de folosit, unde vei putea să îţi uşurezi considerabil treaba. Spre exemplu, pentru un tichet lotto, ai toate informaţiile necesare pe pagina principală a loteriei, dar şi o fereastră separată unde găseşti rezultatele extragerilor precedente. În acest fel, ai acces la toate datele pentru a-ţi construi o tehnică de joc adecvată.

Netbet

Cu o vechime considerabilă pe piaţa jocurilor de noroc din România, Netbet este unul dintre cele mai populare nume la nivel naţional, dar şi internaţional. Operatorul este recunoscut pentru calitatea serviciilor, dar şi pentru diversitatea considerabilă a portofoliului său. El are parteneriate cu zeci de provideri, însă şi alte colaborări care îi permit să le pună la dispoziţie membrilor, oportunităţi inedite.

Un plus ce nu poate fi ignorat este că Netbet are extrem de multe loterii disponibile, iar unele dintre ele au evenimentele transmise live, prin proiecţii virtuale. Astfel, vei avea parte de o experienţă mult mai intensă. Acest avantaj are la rândul său un plus, anume faptul că vei afla rezultatele în timp real, nu va mai fi nevoie să aştepţi ca site-ul să fie actualizat.

La Netbet îţi poţi încerca norocul depunând bilete lotto la foarte multe loterii, de la Cehia Rapid Keno, Win for Life, Italia Million Day şi până la Spania l'Express, Ungaria Putto şi nu numai. De asemenea, spre exemplu, poţi să faci multe setări pe tichet, selectând sistemul pe care să îl foloseşti, dar şi miza, în urma cotei oferite.

Superbet

Un alt operator de jocuri de noroc căruia merită să îi oferi atenţie este Superbet, unde ai posibilitatea să îţi construieşti un bilet pentru a-l folosi/ridica dintr-o sucursală fizică ori virtuală. Această agenţie a început pe plan fizic, offline, însă odată cu trecerea anilor a început să investească tot mai mult inclusiv în dezvoltarea sa pe plan online.

Superbet are o gamă vastă de opţiuni dintre care poţi alege, având un meniu foarte bine organizat. Ai o scurtă selecţie de loterii populare, dar şi pe toate cele disponibile, grupate în funcţie de ţara de provenienţă. În plus, poţi să filtrezi rezultatele şi după sistem. Un bilet la Superbet îţi va da posibilitatea de a selecta numerele, de a-ţi stabili miza şi numărul de combinaţii, dar şi dacă vrei ca el să fie online sau offline, adică ridicat dintr-o sucursală fizică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb