ADVERTORIAL Tot ce nu ştiai despre păcănele 777

Media-Advertising / 9 decembrie 2021

Tot ce nu ştiai despre păcănele 777

Păcănelele 777, denumite şi păcănele ca la aparate sunt cele mai vechi şi populare jocuri de cazino. Iată tot ce nu ştiai despre ele, chiar aici!

Păcănele 777 sau triple 7, cele mai populare jocuri de cazino

Peisajul jocurilor de cazino online este completat în fiecare zi cu noi titluri, fie că ne referim la blackjack cu dealer live, sloturi Megaways sau alte lansări cu cele mai moderne efecte vizuale şi mecanici de joc. Însă, există şi o categorie de pariori români care preferă să se întoarcă la origini şi să se bucure de jocurile clasice. Acestea încă menţin farmecul de odinioară, chiar şi în anul 2021, şi antrenează nostalgia.

Aceşti pariori aleg să joace frecvent la păcănele 777, denumite şi triple 7 sau păcănele ca la aparate. Iată tot ce nu ştiai despre aceste jocuri de cazino:

#1 Sunt cele mai jucate tipuri de păcănele în toată lumea

Fie că decizi să-ţi împachetezi lucrurile şi să îţi faci o vacanţă de neuitat în Las Vegas, fie că alegi să dai o fugă rapidă la sala de jocuri de lângă bloc, poţi lua contact foarte uşor cu aceste tipuri de păcănele şi poţi alege din sute de variante gratuite sau pe bani reali.

Păcănelele 777 reprezintă cea mai mare parte din oferta unui cazino stradal şi se găsesc în proporţie la fel de mare şi în mediul online. Popularitatea lor poate fi explicată foarte simplu - aceste jocuri pot fi încercate de oricine, inclusiv de începători, regulile se învaţă repede şi nu este nevoie de pregătire anterioară ca să-ţi încerci norocul la câteva învârtiri. De aceea, păcănelele rămân şi în 2021 favoritele jucătorilor la cazino din întreaga lume, inclusiv din România.

#2 Sunt inspirate din design-ul jocurilor de cazino vintage

Păcănelele 777 poartă acest nume datorită faptului că folosesc cifra 7 drept simbol central. Cu toţii ştim că această cifră este purtătoare de noroc, motiv pentru care primele aparate mecanice create vreodată foloseau cu precădere cifra 7 în diverse culori pentru a determina un câştig.

Aceste aparate mecanice cu 3 sau 5 role au constituit sursa de inspiraţie pentru păcănelele 777 online pe care le vedem astăzi pe platformele cazinourilor mari din România. Scopul jucătorului este de a obţine cât mai multe simboluri cifra 7 de acelaşi tip pe o linie de plată activă pentru a fi premiat cu bani cash.

Cele mai populare sloturi care folosesc acest simbol şi sistem de premiere sunt Hot 777, Wild Respin, Lucky Bells, 40 Joker Staxx, Hot Star şi Ultra Seven.

#3 Dezvoltatorii mari lansează constant păcănele noi 777

Pentru că acestea sunt cele mai îndrăgite jocuri de cazino, bineînţeles că şi studiourile mari din industria de iGaming şi dezvoltatorii de software încearcă mereu să lanseze propriile titluri şi să aducă îmbunătăţiri acestei construcţii clasice de slot. Din acest motiv, regăsim păcănele 777 cu fructe, şeptari, speciale, jokeri sau sute de linii de plată create de Microgaming, NetEnt, Betsoft, RealTime Gaming sau Play'N GO.

Fiecare studio încearcă să aducă inovaţie, funcţii revoluţionare de joc, animaţii spectaculoase şi un potenţial şi mai mare de câştig, de aceea pariorii vor avea parte nu doar de norocoasa cifră 7, ci şi de simboluri wild şi scatter, jackpoturi fixe, multiplicatori, runde bonus sau rate de plată de peste 95% în medie.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb