ADVERTORIAL Un nou proiect romanesc in zona crypto

Media-Advertising / 3 martie 2022

Un nou proiect romanesc in zona crypto

Un nou proiect ambitios a aparut in zona crypto din Romania: CatsMafia. Proiectul consta intr-o colectie de 10.000 de NFT-uri construite pe blockchain-ul monedei Elrond, si isi propune sa vina cu o utilitate reala pentru detinatori, fiind axat pe comunitate.

Avand in spate o echipa tanara si cu experienta in domeniul IT, scopul principal al proiectului este sa construiasca o solutie completa si complexa de generare a colectilor de NFT-uri, venind astfel in sprijinul celor care isi doresc sa intre in aceasta zona din lumea crypto.

Termenul de NFT provine de la Non Fungible Token si este o forma de arta digitala unica ce este tranzactionata pe blockchain. Pe langa partea de arta specifica oricarui proiect de NFT-uri, cei de la CatsMafia vor sa aduca in plus si o platforma, Nftrium, care sa usureze si sa eficientizeze procesul de generare pentru colectiile de NFT-uri.

Munca depusa in generarea propriei lor colectii, i-a facut pe cei din echipa sa constientizeze ca pe piata lipseste un produs complet care sa personalizeze colectia, dar si sa o perfectioneze.

Un NFT poate fi gandit ca o asociere de elemente, fiecare element reprezentand un "strat" component. Astfel, ideea celor de la CatsMafia este sa dezvolte o platforma care, pe langa, asocierea de elemente ce formeaza un NFT, sa aduca si noi functionalitati.

Nftrium va veni cu lucruri noi, atat pe partea de aranjare si combinare a straturilor, cat si pe partea de procesare de imagini.

In ceea ce priveste partea de combinare, se va oferi o libertate mare creatorului de a-si controla colectia: va fi posibila limitarea exacta a aparitiei unui numar de elemente in intreaga colectie, se vor putea adauga reguli de combinare a elementelor pentru a obtine NFT-uri care sa respecte anumite asocieri de culori, dar si alte reguli dorite de creator.

De asemenea, platforma va veni cu posibilitatea de fixare a defectelor ce se regasesc frecvent in arta digitala cu ajutorul unor algoritmi de procesare de imagini.

Echipa CatsMafia a pregatit pentru posesorii de NFT-uri o serie de beneficii, care includ: venitul pasiv, posibilitatea de a crea gratuit colectii de NFT-uri pe platforma Nftrium, dar si diverse alte surprize.

Pe parcusul proiectului, vor exista mai multe premii ce vor fi oferite prin tragere la sorti, iar premiul final va fi in valoare de 50.000 de dolari. De asemenea, echipa planuieste sa inceapa sa lucreze la o noua colectie exclusiva, cu un numar limitat de NFT-uri si sa distribuie jumatate membrilor comunitatii.

Venitul pasiv va proveni din doua surse si va fi impartit in felul urmator:

1. 75% din roialitati vor fi distribuite lunar catre comunitate

2. 50% din veniturile platformei se vor intoarce catre toti posesorii de NFT uri, iar 25% vor fi distribuiti celor ce detin unul din NFT-urile cu elemente speciale din colectie

Consideram ca acest proiect poate sa aduca un plus de valoare industriei de crypto din Romania. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, va recomandam: https://catsmafia.com/

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb