ADVERTORIAL Unde puteţi face pariuri online sigure pe fotbal


Media-Advertising / 24 septembrie 2021

Unde puteţi face pariuri online sigure pe fotbal

Cu siguranţă titlu acestui articol poate suna ciudat şi derutant pentru cei care ştiu că pariurile sportive implică riscuri şi trebuie să fie mereu precauţi atunci când vine vorba despre aşteptările pe care le pot avea de la pariurile sportive de orice fel. Însă siguranţa de care vorbim noi nu este siguranţa că fiecare pariu pus va fi unul câştigător, ci acea siguranţă care vine din faptul că joci pe o platformă serioasă, reglementată de lege, licenţiată, care îţi oferă instrumente pentru a gestiona bugetul alocat şi îţi garantează încasarea câştigurilor. Tocmai de aceea recomandăm tuturor să faceţi pariuri online sigure pe fotbal, doar acolo unde găsiţi înscrise datele despre licenţa ONJN a site-ului.

De ce să verificaţi şi să jucaţi pe o platformă licenţiată?

Multe persoane care au avut de suferit din cauza unui comportament excesiv sau neatent ajung să blameze un întreg domeniu. Lucrul este valabil cu atât mai mult cu cât vorbim despre un domeniu care antrenează multe riscuri şi probabilităţi, în care de multe ori clienţii mai şi pierd.

Acest gen de prejudecată poate fi dăunător atât persoanei care o emite, cât şi altor persoane care nu cunosc foarte bine despre ce este vorba. Faptul că aici este totuşi vorba despre o activitate reglementată şi legiferată, care are o istorie şi o tradiţie destul de îndelungată, este o dovadă a faptului că lucrurile sunt controlate şi sigure.

Autoritatea română care reglementează şi oferă licenţă pentru pariuri sportive este Oficiul Naţional pentru Jocurile de Noroc. Aceasta, în baza prezentării unor documente de funcţionare speciale pentru domeniu acordă o licenţă de organizare, care va fi ceva de forma L1160655W000329.

De aceea, dacă vreţi să deschideţi un cont pe o platformă online şi nu sunteţi siguri în privinţa licenţei, verificaţi numărul de licenţă la ONJN. Este cea mai simplă metodă pentru vă asigura că veţi juca pe un site legitim.

Sfaturi utile pentru deschiderea unui cont pe o platformă de pariuri sportive sigură

La deschiderea unui cont pe o platforma online, dacă nu este una foarte cunoscută, este bine să verificaţi licenţa de funcţionare. În cazul unei platforme cunoscute, nu deschideţi cont accesând un link dintr-o sursă necunoscută. Există şi platforme spammy, care pot copia perfect interfaţa unei platforme cunoscute, pentru a obţine date de logare şi personale Pentru a evita astfel de capcane intraţi doar de pe motoare de căutare, nu din link-uri primite de pe mailuri de la terţi ce nu pot fi identificaţi.

Când deschideţi un cont oferiţi întotdeauna date de identitate reale şi corecte. Acestea vor fi verificate de operator şi dacă nu sunt conform datelor oficiale, deschiderea contului poate fi refuzată sau puteţi avea probleme atunci când veţi avea de încasat câştiguri.

Deschide un cont doar dacă ai împlinit deja 18 ani. Pariurile sportive şi jocurile de noroc sunt destinate exclusiv persoanelor majore şi trecerea peste acest prag de vârsta este singura condiţii care oferă dreptul de a juca.

Abia din acest punct puteţi face trecerea sigură la a încerca şi testa şi la a fi cât mai bun în plasarea oficială de pariuri sportive. Cu timpul puteţi câştiga experienţă, puteţi progresa şi chiar ajunge să jucaţi pe bursa pariurilor.

Licenţă de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb