ADVERTORIAL Venituri pasive prin intermediul Contului de Randament YouHodler: Simplu, Rapid şi Accesibil

Media-Advertising / 4 octombrie

Venituri pasive prin intermediul Contului de Randament YouHodler: Simplu, Rapid şi Accesibil

Domeniul crypto continuă să evolueze în ceea ce priveşte oportunităţile de venituri pasive. Investitorii sunt în permanentă căutare a metodelor accesibile şi eficiente de a-şi creşte randamentul investiţiei. În acest context, YouHodler reprezintă una dintre cele mai bune opţiuni pentru cei interesaţi să obţină venituri pasive, utilizând un instrument comod, clar şi eficient.

YouHodler este o platformă FinTech care îşi propune să schimbe felul în care piaţa financiară tradiţională şi cea digitală interacţionează între ele. Contul de Randament reprezintă o funcţie gândită exact pentru utilizatorii care sunt în căutarea oportunităţilor de a obţine dobânzi săptămânale, într-un mod pasiv, cu minimă implicare.

Există minim 4 motive de a alege Contul de Randament YouHodler:

●Platformă 100% legală şi reglementată;

●Parteneriate strategice cu liderii industriei: Ledger, Magic Square, Elliptic, TradingView, Fireblocks, Ondato;

●Acces la credite crypto şi la conturi de randament crypto;

●Flexibilitate maximă în depuneri, tranzacţii, conversii şi retrageri de fonduri.

Citiţi în continuare acest articol pentru a afla toate detaliile importante despre Contul de Randament: procesul de înregistrare, modul în care funcţionează, caracteristicile unice pe care le are şi avantajele de care beneficiază fiecare utilizator.

Înregistrare în mai puţin de 2 minute

Pentru a face prima depunere şi prima investiţie pasivă, aveţi nevoie de un cont pe YouHodler. Datorită interfeţei clare la nivel intuitiv, procesul de înregistrare este rapid şi cuprinde 3 paşi foarte simpli, prezentaţi mai jos.

Pasul 1. Creaţi-vă un cont YouHodler

Accesaţi pagina de înregistrare pe YouHodler şi introduceţi adresa de email, creaţi o parolă, apoi validaţi adresa de email. Completaţi verificarea KYC, nu durează mai mult de 2 minute. Având în vedere că veţi opera cu propriile fonduri, pentru un nivel suplimentar de securitate este necesar să activaţi verificarea în 2 paşi (2FA). Puteţi aplica una dintre cele două opţiuni de 2FA: SMS 2FA sau Google 2FA.

Pasul 2. Depuneţi fonduri

După finalizarea înregistrării, faceţi clic pe butonul "Depuneţi acum". Puteţi depune prin metode de plată fiat (card / transfer bancar / UMA) sau prin transfer de criptomonede, fără taxe. De asemenea, aveţi opţiunea de a achiziţiona criptomonede prin serviciul de exchange al YouHodler.

Pasul 3. Revendicaţi veniturile pasive

Platforma acceptă o varietate de criptomonede şi stablecoins, oferind dobânzi anuale competitive, între 3% şi 30%. După crearea contului şi depunerea fondurilor, YouHodler începe să calculeze dobânda pe care o veţi câştiga într-o perioadă de 7 zile. În plus, după depunerea fondurilor, YouHodler oferă instant un Bonus de 100%, de până la 5000 USD.

Valoarea bonusului este de 100%, ceea ce înseamnă că platforma dublează depunerea dumneavoastră iniţială. De exemplu, dacă depuneţi 1000 USD în cont, primiţi un bonus de 1000 USD. Puteţi folosi acest bonus ca bani suplimentari pentru operaţiunile MultiHODL.

Cum funcţionează Contul de Randament cu dobândă compusă?

Contul de Randament YouHodler funcţionează pe baza dobânzii compuse, plătită săptămânal. Decizia vă aparţine - puteţi revendica dobânda la finalul fiecărei perioade de 7 zile sau o puteţi reinvesti pentru a vă maximiza câştigurile pe termen lung.

APR-ul (dobânda anuală procentuală) Contului de Randament poate ajunge până la 30%. Acesta depinde de activele crypto pe care le deţineţi, precum şi de nivelul dumneavoastră de loialitate YouHodler. De exemplu, alegând să obţineţi dobânzi pe BTC,ETH sau TON vă puteţi aştepta la un randament de până la 10%, respectiv 20%.

Cum creşte dobânda în funcţie de nivelul de loialitate YouHodler?

Utilizatorii care dau dovadă de loialitate pot beneficia de dobânzi mai mari, comparativ cu cele standard. Principiul este foarte simplu aici - cu cât mai mare este nivelul deţinut în cadrul Programului de Loialitate, cu atât mai mare este dobânda de care puteţi beneficia. Programul de loialitate este structurat pe 8 niveluri: Newbie, Basic, Jumpstart, Silver, Gold, Diamond, Platinum şi VIP.

Cloud Miner pe YouHodler

YouHodler propune şi o soluţie pe partea de minerit - Cloud Miner. Acesta reprezintă un simulator de mining care nu foloseşte resursele CPU ale dispozitivelor utilizatorilor. Soluţia a fost creată cu scopul de a simplifica şi gamifica mineritul de Bitcoin, recompensând utilizatorii pentru îndeplinirea unor sarcini simple, precum depunerea unei sume de bani în contul YouHodler sau atingerea şi menţinerea unui anumit volum de tranzacţionare sau conversie lunar.

Rezumăm: Punctele Forte ale Contului de Randament YouHodler

Chiar dacă alegeţi YouHodler doar pentru Contul de Randament, automat beneficiaţi de toate avantajele platformei:

●Rata dobânzii anuale de la 3% până la 30%: YouHodler oferă o rată de dobândă anuală (APR) care poate ajunge până la 30%, în funcţie de activele crypto deţinute. Aceasta reprezintă, de departe, una dintre cele mai competitive rate de pe piaţă.

●Flexibilitate în depunerea fondurilor: Nu este necesar să deţineţi fonduri într-o anumită criptomonedă, deoarece YouHodler acceptă peste 70 de criptomonede şi stablecoins.

●Securitate garantată: Integrarea tehnologiei Ledger Vault garantează un nivel avansat de securitate a fondurilor dumneavoastră, precum şi a datelor personale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb