ADVERTORIAL Viessmann este partenerul tău de încredere când vine vorba de afaceri profitabile

Media-Advertising / 24 noiembrie 2021

Viessmann este partenerul tău de încredere când vine vorba de afaceri profitabile

Atât pe piaţa europeană, cât şi pe cea internaţională, compania germană Viessmann este cunoscută ca o companie de top în domeniul de fabricare a sistemelor de încălzire, sistemelor de răcire şi sistemelor industriale, dar şi în ceea ce priveşte sprijinul acordat partenerilor săi de afaceri.

Viessmann a fost înfiinţată în anul 1917, de către un producător de cazane german pe nume Johann Viessmann şi odată cu timpul s-a transformat într-una din cele mai importante companii din industria sa.

Totul a început cu producerea de cazane pentru sistemele caznice de încălzire, dar, crescând, Viessmann nu s-a limitat la un singur tip de produs, ci a dezvoltat şi altele menite să simplifice existenţa consumatorilor. Toate sistemele Viessmann sunt sisteme complexe, cu multiple aplicaţii şi dispun de cea mai înaltă tehnologie din domeniu.

Ce fel de sisteme produce compania germană Viessmann?

Gama de produse Viessmann este formată în principal din sisteme termice fabricate atât pentru uz casnic, cât şi pentur uz industrial, care funcţionează cu diferite tipuri de combustibil, fiind astfel uşor de instalat şi folosit indiferent de regiune.

La aceste sisteme termice, se adaugă sistemele de răcire special create pentru agenţii comerciali care pun în vânzare produse ce trebuie păstrate la o temperatură controlată. Când vorbim de sisteme de răcire, ne referim la: camere frigorifice, camere de congelare, precum şi la rafturi şi alte accesorii.

Viessmann pune la dispoziţia partenerilor săi de afaceri servicii remarcabile

Cel mai important motiv pentru care compania Viessmann a reuşit să câştige popularitatea de care se bucură în ziua de azi, îl constituie calitatea produselor sale. Dar la acesta se mai adaugă şi preţurile accesibile ale diverselor lor sisteme, precum şi serviciile pe care Viessmann le oferă atât clienţilor lor, cât şi partenerilor de afaceri.

Companiile care aleg să colaboreze cu Viessmann au la dispoziţie o gamă foarte variată de aplicaţii online prin care pot afla în cel mai simplu şi rapid mod cu putinţă cum funcţionează produsele Viessmann, dar şi cum pot fi instalate sau cum li se pot înlocui anumite piese care pot suferi avarii odată cu trecerea timpului.

Toate aceste aplicaţii dezvoltate de programatori cu experienţă, oferă multiple beneficii utilizatorilor lor ca de exemplu: optimizarea timpului de lucru în momentul instalării, familiarizarea mai rapidă cu diferitele sisteme din oferta Viessmann - fie ele chiar şi cele mai noi, capacitatea de a folosi fiecare mecanism la maxima sa capacitate, economisind astfel energie şi bani.

Tot prin aplicaţiile oferite de Viessmann proprietarii de sisteme fabricate de această companie îşi pot controla produsele lor de la distanţă şi le pot programa astfel încât să funcţioneze doar când este nevoie de ele. Două din aplicaţiile care permit acest lucru se numesc Vitocontrol şi ViCare, două programe intuitive şi practice.

Merită să amintim şi de Vitoinfo App, de asemenea o aplicaţie deosebită, care, aşa cum probabil poţi ghici uşor după numele său, oferă informaţii detaliate în legătură cu produsele Viessmann, dar şi formule de calcul, prospecte în format PDF şi alte unelte care îi ajută pe utilizatori să afle toate lucrurile importante despre produsele în care au investit.

Aplicaţia care permite utilizatorilor ei să comande piese de schimb originale se numeşte Vitoguide şi dintre toate aplicaţiile Viessmann, ea este probabil cea mai originală, dar şi cea mai utilă pentru parteneri.

Când colaborezi cu Viessmann, ai din start garanţia unei colaborări fructuoase şi avantajoase de ambele părţi deoarece, pe de-o parte, Viessmann este o companie foarte transparentă cu privire la întreaga gamă de produse şi servicii pe care le oferă şi pe de altă parte, este o companie ale cărei merite sunt recunoscute în mod oficial.

Toate aceste aplicaţii pe care le-am amintit în rândurile de mai sus, dar şi celelalte servicii pe care Viessmann le pune la dispoziţia partenerilor săi şi le descrie pe larg pe website-ul său oficial, sunt principalele motive pentru care această companie a câştigat în Germania, ani de-a rândul, premii valoroase care îi atestă profesionalismul şi dedicaţia faţă de cei cu care lucrează.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb