ADVERTORIAL WienerAI - primul proiect care îmbină tematica meme cu inteligenţa artificială

Media-Advertising / 28 mai

WienerAI - primul proiect care îmbină tematica meme cu inteligenţa artificială

WienerAI este mai mult decât o criptomonedă, acest proiect reprezintă un ajutor virtual pentru investitorii din lumea crypto. Platforma WienerAI a fost concepută cu scopul de a ajuta deţinătorii de WAI să realizeze facil acţiunile de achiziţionare şi tranzacţie ale token-urilor.

Cumpără Wiener AI

Noul memecoin cu inteligenţa artificială la bază

WienerAI poate deveni curând cea mai discutată criptomonedă meme. Fondatorii acestei platforme au creat-o în baza inteligenţei artificiale şi sunt pregătiţi să uimească piaţa cu cea mai inovativă tehnologie de achiziţie, păstrare şi tranzacţie a token-urilor.

Cu un bot inteligent la bază, criptomoneda uşurează oricare acţiune a investitorilor. Este vorba despre o utilitate reală, care va schimba complet procesul monoton de cumpărare a token-urilor.

Utilitatea memecon-ului începe chiar din primele clipe ale conectării utilizatorului la caracteristicile platformei. Bot-ul analizează necesităţile fiecărui investitor şi adaptează informaţia oferită în baza cerinţelor acestuia. Memecoin-ul poate oferi informaţii şi despre alte criptomonede sau blockchain-uri, realizând acest lucru mai rapid decât ar face-o un om.

Inteligenţa artificială verifică piaţa şi oferă o concluzie despre cele mai avantajoase criptomonede pentru investiţii sau cele mai actuale platforme de schimb descentralizat. Accesul la date are loc în timp real şi oferă o afişare cât mai exactă a datelor analizate.

Oportunităţile pe care le oferă inteligenţa artificială domeniului crypto sunt uimitoare. Odată cu îmbinarea tematicii meme şi AI într-o criptomonedă, platforma devine un spaţiu de divertisment, informare şi câştig, iar beneficiile sunt resimţite atât de investitorii timpurii, cât şi de creatorii proiectului.

Dezvoltatorii WienerAI pregătesc platforma pentru listarea pe piaţă

WienerAI se află în pre-vânzare, ceea ce înseamnă că preţul lui este încă foarte accesibil. Acum, un token WAI poate fi cumpărat cu 0,00071 USD, dar preţul acestuia se va schimba radical odată cu listarea pe piaţă a criptomonedei. O dată la câteva zile au loc, totuşi, mici schimbări şi în preţul de pre-vânzare.

La momentul actual, suma totală a investiţiilor în WAI este egală cu peste 3 milioane de dolari, fiind în continuă creştere. Această cifră demonstrează că utilizatorii au aşteptări deosebit de mari de la un memecoin bazat pe inteligenţa artificială.

La fel ca în cazul altor criptomonede, WienerAI oferă recompense pentru blocarea token-urilor WAI, făcând posibil câştigul pasiv. Au fost alocate aproximativ 40% din token-uri, pentru ca ulterior să fie împărţite investitorilor care le mizează. Utilizatorii vor fi remuneraţi doar după listarea criptomonedei pe blockchain.

Investitorii care au decis să cumpere token-uri în pre-vânzare vor beneficia, în total, de 30% din numărul de token-uri disponibile. Whitepaper-ul WienerAI informează despre existenţa a 69 de miliarde de WAI, 70% din acestea fiind valabile pentru achiziţiile token-urilor din perioada de listare.

Cantitatea redusă a token-urilor WAI combinată cu randamentele estimate la 367%, prin intermediul protocolului de miză, a convins mulţi utilizatori că WinerAI are un potenţial enorm de a fi unul dintre cele mai solicitate memecoin-uri. Astfel, WienerAI continuă să fie urmărit de internauţi pe reţelele sociale, dar şi să fie o opţiune pentru mulţi investitori timpurii. Pe pagina oficială de Twitter a WienerAI sunt prezenţi peste 9300 de internauţi, care aşteaptă cu nerăbdare actualizarea informaţiei de la creatorii memecoin-ului.

Pentru a fi siguri că token-ul este pregătit pentru listarea pe piaţă, creatorii WienerAI au angajat auditul SolidProof, ca să verifice securitatea memecoin-ului cu AI la bază. Astfel, este posibilă anticiparea potenţialelor probleme, care pot apărea odată cu lansarea pe blockchain a criptomonedei.

Prin urmare, SolidProof nu a identificat vreun motiv pentru ca memecoin-ul să nu fie listat, iar nivelul de transparenţă indicat de audit este de invidiat.

Integrarea inteligenţei artificiale în domeniul criptovalutar

Piaţa crypto, cu inteligenţa artificială ca fundament, este evaluată la aproape 25 de miliarde de dolari. Această cifră semnificativă indică o creştere considerabilă a interesului din partea investitorilor, dar şi a investiţiilor în proiectele care utilizează AI în domeniul criptomonedelor.

AI pare a fi o metodă inovatoare de a atrage atenţia pieţei. De exemplu, proiectele The Graph şi Internet Computer nu reprezintă doar concepte teoretice, ci oferă şi soluţii practice cu aplicabilitate concretă. Din acestea soluţii fac parte analiza şi monitorizarea datelor, dezvoltarea platformelor descentralizate, dar şi dezvoltarea aplicaţiilor descentralizate.

Mai multe criptomonede meme cu câini pe interfaţă utilizează inteligenţa artificială în dezvoltarea lor, oferind o combinaţie unică de câştig şi inovaţie utilizatorilor. KiboShib a înregistrat o capitalizare pe piaţă egală cu 12 milioane de dolari, crescându-şi valoarea cu 35% în ultimile 24 de ore.

Memecoin-urile care se află într-o strânsă legătură cu inteligenţa artificială se află în lista favoriţilor pasionaţilor crypto. Tot mai multe criptomonede AI sunt alese pentru beneficiile pe care le oferă utilizatorilor. WienerAI este o opţiune accesibilă şi sigură pentru investitorii timpurii, îmbinând două dintre cele mai virale subiecte ale acestei perioade, meme-urile şi inteligenţa artificială.

Cumpără Wiener AI

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb