Advice Students te invită la Pathway - ediţia a doua

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 13 aprilie 2005

Bucureşti 21-26 aprilie, 10-14 mai, Adivce Students va organiza a doua ediţie a programului de carieră Pathway. Evenimentul va avea loc în cadrul Academiei de Studii Economice.

Pathway îşi propune să-i determine pe studenţi să-şi conştientizeze potenţialul propriu, să-i încurajeze să-şi urmeze visul şi să faciliteze comunicarea între mediul studenţesc şi cel de afaceri. Acest lucru se va realiza printr-o serie de training-uri, workshop-uri şi seminarii.

Business Wargame reprezintă adaptarea strategiei militare la un mediu de afaceri. Un wargame este o stimulare a unei situaţii, jucată pe roluri, ce implică de obicei un set de echipe reprezentînd piaţa sau clientul, concurenţii şi o serie de alţi factori sau entităţi necontrolabile. Prin conceptul inovator pe care-l propune, Business Wargame constituie o ocazie unică a studenţilor de a-şi demonstra capacităţile de comunicare, de raţionare şi negociere. Prin stimularea luării deciziilor strategice, pe baza unor date factuale, ei învaţă cum să reacţioneze rapid la exigenţele pieţei, la activităţile competitorilor, deprinzînd astfel un "simţ" instinctual pentru afaceri.

"Model ONU şi UE" este un eveniment preluat de la universităţi de prestigiu din străinătate. Proiectul implică studenţii într-o serie de dis-cuţii care vizează probleme de actualitate şi acordă acestora posibilitatea de exprimare a unei opinii. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a patru zile, pe parcursul cărora vor avea loc training-uri, conferinţe la care vor fi invitaţi ambasadori ai statelor membre UE şi ONU, precum şi stimularea efectivă a activităţii celor trei comitete: Consiliul de Securitate ONU, Comisia Europeană şi Consiliul Europei. Modelul ONU şi UE este un eveniment care îşi propune să familiarizeze studenţii români cu activitatea organizaţiilor internaţionale. De asemenea, îşi propune facilitarea contactului între studenţi şi membrii ambasadelor, precum şi aducerea unei contribuţii notabile la formarea noilor diplomaţi români.

"Debate şi discurs public" îşi propune să contribuie la formarea de studenţi cu abilităţi oratorice deosebite şi la familiarizarea lor cu tehnicile de debate. Partea de discurs public îşi propune să ajute la învingerea temerilor legate de vorbitul în public dar, în acelaşi timp, şi să îmbunătăţească această abilitate atît de necesară unui viitor om de afaceri. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a patru zile: în primele două zile ale desfăşurării proiectului, vor avea loc training-uri de familiarizare a participanţilor cu debate-ul şi discursul public, iar în ultimele două zile se va desfăşura campionatul de debate şi meciul demonstrativ.

Pathway 2004 a însemnat 3000 de oameni înscrişi pe portal, 1500 de participanţi, 52 de speakeri, 5 ambasadori, prezentări de companii, simulări online, modele ONU, UE, OMC şi Business Wargame (premiere în Europa de Sud Est), debate şi discurs public. Proiectul s-a materializat prin angajarea a 30 dintre studenţii participanţi.

Advice Students este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în primăvara lui 2002 de către un grup de studenţi cu iniţiativă, dornici să aducă o schimbare în jurul lor. Proiectele Advice Students se adresează unui număr mare de studenţi, reuşind să acopere o paletă largă de domenii.

Animaţi de conceptul Think Revolution, precum şi de valori precum inovaţia, simplitatea, creativitatea, Advice Students este o echipă mereu dornică să-şi exploateze potenţialul şi să aducă schimbarea acolo unde este necesară.

Pentru detalii şi înscrieri vizitaţi site-ul www.advicestudents.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb