AFI Europe deschide primul său parc de retail din România

T.B.
Miscellanea / 17 octombrie 2023

AFI Europe deschide primul său parc de retail din România

AFI Europe anunţă finalizarea primului său parc de retail dezvoltat în România, situat în centrul oraşului Arad, se arată într-un comunicat al AFI Europe, remis redacţiei. AFI Arad va fi inaugurat oficial pe 1 noiembrie, ora 18:00, în prezenţa oficialităţilor locale şi a reprezentanţilor companiei, informează sursa menţionată. Arădenii vor avea parte de o experienţă de cumparaturi modernă, într-un centru comercial construit la cele mai înalte standarde, având acces la magazine cunoscute precum Carrefour, Media Galaxy, Starbucks, Cărtureşti, Decathlon, Half Price, CCC, Fressnapf, DM, Smyk şi multe alte branduri internaţionale, potrivit comunicatului.

Parcul de retail ocupă o suprafaţă construită de 30.600 de metri pătraţi, pe un teren cu un perimetru total de 79.900 de metri pătraţi, conform AFI Europe. Suprafaţa brută închiriabilă (GLA) a proiectului este de 29.400 mp, pe un singur nivel, deservită de 950 de locuri de parcare supraterane, menţionează sursa precizată.

În cadrul proiectului, McDonald's a deschis încă din vara lui 2022 primul restaurant de tip Drive-Thru din oraş, anunţă sursa citată. Asemeni şi primul magazin de bricolaj Leroy Merlin, care s-a deschis în iulie 2023 în Arad, pe o suprafaţă închiriabilă de 9.000 mp, conform datelor din comunicat. Printre chiriaşii care ajung pentru prima oară la Arad se mai numără hipermarketul Carrefour (cu o suprafaţă închiriabilă de 5.800 mp), Media Galaxy (3.000 mp), Decathlon (2.000 mp), Half Price, Starbucks, Burger King ş.a. Prin deschiderea acestui parc retail se estimează că au fost create peste 2000 de locuri de muncă, se mai arată în comunicat.

"Îmi revine marea plăcere să anunţ inaugurarea acestui proiect ambiţios, care marchează o premieră atât pentru AFI Europe - fiind primul nostru parc de retail dezvoltat în România - dar şi pentru comunitatea arădenilor, care se va bucura de întâlnirea cu brand-uri renumite, mult aşteptate la ei în oraş. Am reuşit să oferim un spatiu comercial conceput la cele mai înalte standarde, pentru ca arădenii să vină cu plăcere la cumpărături, alături de familie şi prieteni.", a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe România şi Republica Cehă, informează sursa menţionată.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb