Agenţia Oxygen o numeşte pe Ruxandra Marin în funcţia de Director de Strategie şi Dezvoltare

Elena Deacu
Media-Advertising / 28 mai 2015

Agenţia Oxygen o numeşte pe Ruxandra Marin în funcţia de Director de Strategie şi Dezvoltare

Oxygen, agenţie independentă care oferă soluţii integrate de comunicare, cu accent pe digital, o numeşte pe Ruxandra Marin în funcţia de Director de Strategie şi Dezvoltare.

În noua sa funcţie, Ruxandra va contribui la implementarea viziunii agenţiei de a furniza servicii la cele mai înalte standarde, la identificarea oportunităţilor de business ale companiei şi la atragerea noilor clienţi în portofoliu, precum şi la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale Oxygen pe termen mediu şi lung.

De la începutul acestui an, portofoliul agenţiei cuprinde clienţi noi, precum Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Luxoft, unul dintre principalii furnizori de soluţii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, precum şi Siniat România, unul dintre producătorii şi furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli şi gleturi.

Cu o experienţă de peste cinci ani în cadrul Oxygen, Ruxandra a creat şi implementat numeroase strategii şi proiecte de Corporate Communication şi Brand PR pentru mărci locale şi internaţionale din sectoare precum FMCG, IT&C, Healthcare, Real Estate, Entertainment etc.

"Am intrat într-o nouă etapă a evoluţiei noastre şi unul dintre paşii importanţi a fost crearea unei poziţii strategice în cadrul agenţiei, pentru a ne putea dezvolta şi a ne menţine agilitatea în piaţă. Ruxandra, un profesionist desăvârşit şi o persoană cu abilităţi de comunicare excelente, este alături de noi încă din primul an şi a contribuit la creşterea Oxygen. Împreună, vom continua să inovăm şi să ne menţinem în topul industriei noastre", a declarat Tereza Tranakas, fondator şi Managing Partner al Oxygen.

Ruxandra Marin şi-a început cariera în comunicare în urmă cu 12 ani în cadrul Orange România. Înainte de a se alătura echipei Oxygen, Ruxandra a ocupat funcţia de Account Manager în cadrul agenţiei Civitas Global Ketchum, unde a coordonat timp de aproximativ doi ani activitatea de comunicare pentru clienţi din diverse industrii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb