Agerpres: "Lucian Judele, candidatul USR pentru funcţia de primar al Sectorului 3"

T.B.
Politică / 21 ianuarie

Agerpres: "Lucian Judele, candidatul USR pentru funcţia de primar al Sectorului 3"

Lucian Judele, actualul viceprimar al Sectorului 3, a fost desemnat candidatul USR pentru funcţia de edil al Sectorului 3, conform agerpres.

La evenimentul de lansare a candidaturii au participat preşedintele USR, Cătălin Drulă, preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, parlamentari şi primari USR, dar şi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, precum şi Eugen Tomac, preşedintele PMP, informează sursa citată.

Potrivit agerpres "Astăzi începem lupta pentru Sectorul 3. Lucian nu este un politician obişnuit. Este un om care şi-a dedicat viaţa şi cariera serviciului pentru ceilalţi, un medic şi un profesionist care a văzut din prima linie nevoile, provocările şi oportunităţile de modernizare ale comunităţii noastre. Avem un plan pentru modernizarea Sectorului 3. Avem o primărie de câştigat", a afirmat preşedintele USR, Cătălin Drulă.

Lucian Judele i-a reproşat primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, că a investit 150 de milioane de euro în Hala Laminor, bani care ar fi putut fi folosiţi pentru construirea unui spital de cardiologie, a unuia de interne şi a unei clinici de dezintoxicare, precizează sursa.

"Ne trebuie oameni care urăsc nedreptatea. Vrem să vedem oameni care construiesc şi oameni curajoşi. Asta a oferit USR peste tot unde oamenii ne dau putere. Lucian Judele a reuşit să construiască înainte de politică o carieră de succes şi să ajute oameni", a spus preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, informează sursa relatată.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Sper sa ajunga dn Judele Primar in sectorul 3, sa ne salveze de nEGOITA care vrea sa ne sufoce cu pavele si taxe.

    1. Si sa se opreasca drenarea banilor statului (adica ai nostri ) ? Fii serios !

    Lucian, îți admir curajul de a candida cu un asemenea corupt. Domnul pavele votat de pensionarii in blocurile cărora pune lifturi noi cat sa mai sporească votarea, trebuie trimis la culcare! Sau...la vegheat de palmieri. Cu S3 s-a văzut ce a reușit să facă. Sa ne scuteasca cu pomii îngrădiți in ciment și cu pomi uscați pe fortatelea de gasca lui de aghiotanți.

    Prea fraieri să fiți, oameni buni, sa mai votați asemenea specimen care face mișto de voi la Hala și va primește la târgul de Crăciun fără autorizație de incendiu!!! Și cu tupeul de a afirma apoi că sticla și fierul nu ard!!! Că oamenii prezenți acolo nu mai contau... putea iesi un fel de Colectiv 2 că nu era așa o tragedie, nu?  

    Rușine domnule primar! Succes d-lui Judele! Să țineți cont că altul nu a avut tupeu sa îl înfrunte pe domn primar iar asta spune multe despre dl Lucian!

    Sănătate, domnule Judele! Sa fie cu noroc!  

    1. Numai mințile mici pot considera că o tragedie ca cea de la Colectiv ar fi fost benefică pt imaginea politica indiferent despre ce candidați ar fi vorba, in contextul pierderii a mii de vieți.

      1. Eu nu sunt usrist! Doar locuiesc în sectorul 3 și mă deranjează ce se întâmplă sub actuala conducere. Votați ce doriți voi dar nu va mai plângeti pe la colțuri nici de parcări nici de hala laminor nici de parcuri, copaci , copii care învață în școli tip șantier, nici de multele altele nereguli care se mai întâmplă.

      Poate că o să aibă 3 procente daca inca nu s-au săturat oamenii de actele de corupție ale primarului sau poate o să aibă procente peste actualul cetățean. Mai vedem!  

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb