Airbnb propune găzduirea gratuită a 20.000 de refugiaţi afgani în lume

G.B
Internaţional / 24 august 2021

Airbnb propune găzduirea gratuită a 20.000 de refugiaţi afgani în lume

Platforma Airbnb ''va începe să primească gratuit 20.000 de refugiaţi afgani în lume'' pentru a răspunde ''uneia dintre crizele umanitare cele mai grave ale timpurilor noastre'', a anunţat astăzi cofondatorul acestei platforme de închiriere de spaţii locative turistice ale persoanelor particulare, Brian Chesky, relatează AFP, citată de Agerpres.

Airbnb ''va plăti pentru aceste sejururi'', dar ''nu va putea (acţiona) fără generozitatea gazdelor'', scrie Chesky pe contul său de Twitter, propunând persoanelor doritoare să primească gratuit o familie de refugiaţi să-şi semnaleze intenţia pe platformă.

Începând din 2012, această societate americană permite gazdelor să pună la dispoziţie camere gratuite pentru găzduirea migranţilor, prin intermediul platformei sale 'Open Homes'.

''Deplasarea şi reinstalarea refugiaţilor afgani în SUA şi în alte locuri constituie una dintre crizele umanitare cele mai grave ale timpurilor noastre'', afirmă Brian Chesky, care speră ''să-i inspire şi pe alţi responsabili economici să procedeze la fel'' ca societatea sa.

Căderea capitalei Kabul în mâinile talibanilor pe 15 august a precipitat mii de oameni la aeroportul Hamid Karzai, singura poartă de ieşire din Afganistan, de unde au fost evacuate peste 53.000 de persoane, mai multe decât în podul aerian organizat de SUA la căderea Saigonului în anul 1975.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Eu i-as recomanda acestui progresist-globalist infect sa faca urmatorul experiment: sa aduca niste astfel de refugiati islamisti pe care sa-i "cazeze" in pat cu nevasta-sa si apoi cu sora-sa! Pot sa pun pariu ca in urma unui astfel de "sejur", si le va vedea ultima oara, in viata si intregi!

    1. Cat de dobitoc si imbecil poti sa fii ; pe dumneata te-as trimite prin Cecenia sau Daghestan sa ai tu acolo grija de islamisti, sa vezi cum toaca pe banda la rusii ce-i admiri !

      Rati-ai dreaku de cozi de topor rusnace ! 

      Cred ca nu te-ai privit niciodata in oglinda ca sa vezi ce fiinta subumana a dat nastere catastrofa de ma-ta! Nici avorton nu te poti numi!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb