ALEGERI SUA: Fake news ce acuză fraudă electorală la alegerile din SUA, în circulaţie pe reţelele de socializare

S.B.
Internaţional / 5 noiembrie 2020

Fake news ce acuză fraudă electorală la alegerile din SUA, în circulaţie pe reţelele de socializare

Cifre atribuite ca sursă site-ului RealClearPolitics au fost agregate într-un tabel lansat pe reţelele de socializare, arătând că în 8 state din America sunt mai multe voturi decât cetăţeni, dar datele sunt contrafăcute şi aceasta este o ştire falsă.

Fake news ce acuză fraudă electorală la alegerile din SUA, în circulaţie pe reţelele de socializare

Tabelul, aflat în circulaţie inclusiv în rândul utilizatorilor din România, arată că în state precum Nevada, Pennsylvania, Minnesota, etc., numărul de voturi exprimate este mai mare decât numărul cetăţenilor cu drept de vot înregistraţi pe listele electorale, ceea e a dus la o prezenţă la vot de până la 125%.

În urma unei căutări simple pe sursele citate chiar în tabelul respectiv, informaţiile afişate acolo se dovedesc a fi false, numărul cetăţenilor cu drept de vot înscrişi pe listele electorale fiind cu totul altul.

Potrivit tabelului, în Nevada sunt înscrişi 1.277.000 cetăţeni cu drept de vot şi au fost înregistrate 1.593.143 de voturi, ceea ce rezultă un procent de 125% de voturi înregistrate. În realitate, în Nevada sunt înscrişi 1.821.356 de cetăţeni cu drept de vot iar în prezent au fost numărate 86% din voturi din care 588.252 au fost pentru Biden şi 580.605 pentru Trump.

În Pennsylvania, unul din cele mai importante state în cursa prezidenţială, tabelul arată că sunt înscrişi 6.469.000 cetăţeni cu drept de vot şi că au fost înregistrate 7.041.672 de voturi, rezultând un procent de 109% voturi exprimate. Realitatea arată că în Pennsylvania sunt înregistrate 9.091.371 de persoane cu drept de vot iar până în prezent au fost numărate 89% din voturi, din care 3.217.000 pentru Trump şi 3.052.916 pentru contracandidatul democrat, Joe Biden.

În Minnesota, în tabel se arată că sunt înscrişi 3.000.000 de cetăţeni cu drept de vot şi că au fost înregistrate 3.197.528 de voturi, rezultând, astfel, un procent de 107% voturi exprimate. În realitate, în Minnesota sunt înregistrate 3.588.563 de persoane cu drept de vot şi până în prezent au fost numărate 95% din voturi din care 1711463 au fost pentru Biden şi 1.479.456 pentru Trump.

De asemenea, cifrele sunt eronate şi în cazul celorlalte state prezentate în tabel.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. felație la măgari: CIA Democrat House Rep. Takes Lead Over GOP Challenger After 14,616 Votes Found On 'Memory Stick'

    Democratic incumbent Abigail Spanberger, a "former" CIA operations officer, took the lead over her Republican challenger Nick Freitas in Virginia's 7th Congressional District by 5,134 votes on Wednesday and swiftly declared victory after "14,616 central absentee votes" were found on a "mislabeled memory stick." 

    "In CD7, Spanberger now leads by 5,134 votes after Henrico County posts 14,616 central absentee votes that were overlooked on Election night," The Virginia Public Access Project reported. "Officials overlooked the ballots, which were saved on a memory stick mislabeled as 'provisional ballots.'" 

    In CD7, Spanberger now leads by 5,134 votes after Henrico County posts 14,616 central absentee votes that were overlooked on Election night. Officials overlooked the ballots, which were saved on a memory stick mislabeled as "provisional ballots."  

    Ce chestie domnule. Au găsit voturi pe stick. Și de când ați ajuns voi care contorizați morții de Covid ca pe steagurile din Caragiale arbitrii a ce e fake news și ce nu e? 

    Miza e atât de mare încât orice e posibil inclusiv ca fake news-urile și teoriile conspirației sa fie cat se poate de adevărate

    Lumea se uita deja cu circumsoectie la presa mainstream. M-am uitat aseară pe Deutche Welle și mi-am făcut cruce ce propaganda neo-marxista am văzut acolo.

    Trăim vremuri de ticăloșie istorică. 

    " si realitatea arata " , cine-i" realitatea "? ati vorbit voi cu" realitatea" ? ca si la noi , trebuie sa credem pe cuvant .din articol nu reiese cine-i realitatea !

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb