ALERT Realitatea FM şi The Money Channel vor intra în grevă generală

F. A.
Media-Advertising / 22 octombrie 2010

Angajaţii de la Realitatea FM şi cei de la The Money Channel vor intra în grevă generală în data de 1 noiembrie dacă nu îşi primesc integral salariile restante, scrie reportervirtual.ro.

"Domnule Presedinte - Director General - Director de Divizie, Sorin Enache

Stimata conducere a trustului Realitatea Media

Incercam sa intelegem de ce este atat de greu sa va dati demisiile din functiile ocupate, atata timp cat de un an de zile sunteti incapabili sa manageriati institutia. Sorin Ovidiu Vantu si-a luat financiar mana de pe trust dupa alegeri, mahnit ca "organizatia" si "soldatii sai scosi din cazarmi" nu au reusit sa-l scoata presedinte pe Mircea Geoana. De atunci, ati ramas singuri cu o gramada de datorii pe cap, datorii acumulate in ani de zile, cu controale de la ANAF si pe deasupra cu o multime de sclavi pe care sa-i platiti cand se poate.

Unii din conducere (Sergiu Toader, Mihnea Vasiliu, Emil Hurezeanu etc) au reusit sa fuga de raspundere, lasandu-va sa rezolvati situatia catastrofala in care se afla trustul. Bineinteles ca nu ati reusit si nu veti reusi. De ce? Pentru ca nu sunteti in stare. Ani la rand doar ati cheltuit muntii de bani care veneau de la SOV si oamenii lui, ati facut investitii si cheltuieli fara masura, v-ati dat salarii si comisioane si ati fost plini de voi, ce "manageri" de succes sunteti. Acum va bateti joc de sclavii care asteapta sa le platiti drepturile salariale din "profitul pe care trustul l-a facut in primele luni ale anului".

Ne amintim cum ne-ati adunat intr-un studio prin luna mai si cum v-ati umflat in pene povestind ce lucruri marete ati realizat. Banuim ca motivul real pentru care inca sunteti inscaunati este ca aveti de recuperat mari sume de bani atat de la Realitatea Media cat si de la Sorin Ovidiu Vantu. Daca va dati demisiile o sa pierdeti banii, asa cum faceti cu noi acum.

De luni bune ne tot mintiti ca o sa luam banii pe lunile restante. Avem rate si leasing-uri neplatite, datorii la intretinere, cablu, lumina etc, nu avem bani pentru mancare, pe cand voi va lafaiti in masini scumpe, concedii in hoteluri luxoase si conturi grase de unde va vin dobanzi lunar.

Va dorim sa ajungeti macar sa jucati (asa cum noi traim in realitate) intr-un Big Brother real, in care timp de cateva luni, desi venind zilnic la serviciu si indeplinindu-va sarcinile, sa sperati in fiecare zi trecuta dupa data de salariu ca primiti ce vi se cuvine, sa veniti pe jos sau sa mergeti fara bilet cu autobuzul, sa va intrebe bancile de rate si sa va temeti ca veti ajunge in strada, administratorul sa va bata obrazul ca n-ati platit intretinerea. Nu mai pomenim discutiile cu sotia legate de plata gradinitei sau scolii copilului.

In urmatoarea perioada, 35% din angajati vor fi "invitati" sa plece, asa cum ati facut si pana acum. Adica fara salarii compensatorii si, bineinteles, fara sa le platiti, macar, banii pe care-i mai au de primit. Vor pleca tot din sclavi, pentru ca voi CONDUCEREA sa va pastrati salariile si fotoliile caldute. Si, in continuare, producatorii vor fi si reporteri si documentaristi, operatorii - soferi si tehnicieni, iar voi veti "manageria" si veti continua sa dati tepe.

Va dorim sa treceti prin ce trecem noi! Suntem convinsi ca CINEVA o sa aiba grija si de voi!

Fosta echipa Realitatea Fm"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb