ALERT Uniunea Social Liberală îşi prezintă viziunea economică

MAKE
Politică / 27 mai 2011

Uniunea Social Liberală îşi prezintă viziunea economică

Update (ora 12:45)

Vorbeşte Crin Antonescu, anunţând că el încheie lista discursurilor şi cu sprânceana căzută sub arcada umflată, încredinţează că, după ce USL va ajunge la putere, Constituţia va fi respectată.

Update (ora 12:43)

Acum vorbeşte anonimul preşedinte al PC, care deşi şi-a declinat numele, l-am uitat imediat.

În sală este agitaţie, dar nu din pricina a ceea ce spune vorbitorul, ci fiecare vorbeşte cu fiecare.

Update (ora 12:40)

Adrian Năstase şi-a început discursul spunând că liberalul Tăriceanu ar trebui invitat la şedinţele interne ale PSD pentru că a ilustrat cât de relative sunt distincţiile ideologice între partidele moderne - o glumă prin care experimentatul vorbitor a vrut să expedieze principala problemă a USL - o forţă politică pe care unii o numesc "monstruoasa colaiţie" - lipind liberalii de socialişti cu lipici de securişti.

Update (ora 12:35)

În prezent, fără explicaţie, vorbeşte Călin Popescu Tăriceanu, deşi logica şi protocolul acestor prezentări impun să fi vorbit preşedintele PNL, ceea ce el nu mai este.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, stă pe scaun cu mâinile încrucişate, ca "Grevistul" lui Octav Băncilă.

.............................

Victor Ponta, preşedintele PSD, a deschis prezentarea "Viziunii economice" a Uniunii Social Liberale - alianţa politică reunind PSD cu perechea PNL-PC - care se desfăşoară, în acest moment în Sala Candelabrelor din sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, manifestare contând drept test al prizei electorale, a opoziţiei la preşedintele Traian Băsescu şi puterea PDL. În prezidiul conferinţei figurează şi Crin Antonescu (poartă o lovitură care i-a umflat ochiul stâng), preşedintele PNL, dar şi Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu şi desigur, preşedintele PC, despre care nu-mi este ruşine să mărturisesc că nu-mi amintesc numele său.

Victor Ponta a debutat prin a critica puterea, după care a mai criticat-o puţin şi apoi, încă un pic.

Într-un târziu, ne-a citit programul USL pe care îl avem în mână, prin amabilitatea organizatorilor fără să fim nişte privilegiaţi, pentru că documentul frumos tipărit se găseşte în teancuri, pe mesele de la intrare (aţi ştiut că a fost ţinut secret până astăzi?!).

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Nu stiu de ce acest MAKE (?) a scris acest articol plin de prostie, inutilitate, rautate si idiotenie. Domnule, daca habar n-ai de nimic, taci si nu mai aparea cu prostii din acestea. Esti un jalnic trist! Apuca-te de agricultura, nu de analize politice, unde esti un gunoi. Si, apropo, ti l-a jignit pe basescu, de esti asa suparat?

    1. Ilariatule, eu stiu de ce nu sti ! nu sti pentru ca n-ai cum; nu-i nimica te iertam, asa sunteti voi USLASII - nu de la acest nume a aparut USL ??. 

      Iar limbajul folosit te defineste; MAKE o nfi avand si el unele bube dar de stiut se stie. Un singur lucru i-as reprosa (de aceasta data); nu a observat decat ochiul umflat , nu si permanenta incruntare a crinutului. 

      Cat despre o eventuala suparare a lui Make pentru o neventuala "jignire" a lui Basescu ?? te invit sa citesti cu atentie (si discernamat) articolele lui Make de dupa alegerile prezidentiale.

      Asta ca sa te mai cultivi; daca nu apuca-te de agricultrura musiu. 

    Decat Make sa se uite la ochii lui Antonescu mai bine s-ar uita la ochii lui Basescu si sa ghiceasca in ce directii se uita.

    1. Seful de la Cotroceni se crede intr-o barca mai mare pe care nu mai stie s-o conduca . Romania. Si se uita in toate partile. Doar .doar o vedea vre-un far! Dar nu se vede nici-o luminita! Nici a unui licurici ! Grea problema! De aici imposibilitatea fizica de a sti incotro se uita seful cotrocenist!=. In mod sigur,doar spre buzunarul propriu! Asa ca nu merita oboseala de a ghici incotro se uita seful cotrocenist! Poate spre un adapost pentru sine ,in zona BRIC!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb